Pretraga

Na popustu pripreme za maturu čijih 97% polaznika upiše svoj prvi izbor faksa

A- A+

Ovogodišnje blagdane iskoristi za odmor i uživanje, a zatim kreni žestoko! Sad već tradicionalni Dan ludih cijena u Algebri omogućuje ti značajnih 20% popusta na pripreme za državnu maturu.

dani ludih cijena

Dan ludih cijena u Algebri: Pripremi se za maturu uz 20% popusta | Foto: PR

Sve što moraš napraviti jest upisati Algebrine pripreme najkasnije do 16. 12. 2021.! Popust se odnosi na bilo koji ciklus priprema, pakete ili pojedinačne predmete, u ovoj školskoj godini.

Posjeti stranicu Dana ludih cijena klikom ovdje i saznaj kako možeš ostvariti 20% popusta na upis!

Algebrine pripreme održavaju se ove školske godine u učionicama u Zagrebu, Zaboku, Varaždinu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te u online live formatu za sve one kojima je draže pripremati se za maturu iz udobnosti vlastitog doma.

Prvi sljedeći cjeloviti ciklus Algebrinih priprema kreće 8. 1. 2022., a predavanja će se održavati subotama i/ili nedjeljama s optimalnim brojem sati nastave dnevno. Za one koji se odluče na online format priprema, prvi takav ciklus kreće 12. 2. 2022. i namijenjen je maturantima iz cijele Hrvatske.

Izdvojeni članak
prodekanica za studente Algebra

Prodekanica za studente, Visoko učilište Algebra: ‘Studij je ključan period, kvaliteta studentskog iskustva je neopisivo važna’

Dan ludih cijena i dobrih nagrada

Osim što pomaže maturantima da ostvare željene rezultate na državnoj maturi, Algebra im omogućuje i sudjelovanje u stipendijskom natječajuNagrađujemo izvrsnost”. U suradnji s partnerima – OTP bankom i Autoškolom Marvix – dodjeljuju se stipendije onima koji su se za maturu pripremali u Algebri, a potom postigli najbolje uspjehe na ispitu državne mature.

Za sve koji žele provjeriti svoje znanje potrebno za polaganje državne mature, Algebra nudi i besplatno polaganje probnih ispita mature u Hrvatskoj. Riječ je o ispitima u organizaciji Algebre koje je u posljednjih nekoliko godina diljem Hrvatske polagalo nekoliko desetaka tisuća maturanata. Sljedeći probni ispit mature, i to iz hrvatskog jezika, polaže se 29. 1. 2022. Prijavi se ovdje i testiraj svoje znanje.

Budi dio pozitivne statistike – 97% polaznika Algebrinih priprema upisuje željeni fakultet u prvom roku!
Ne gubi dragocjeno vrijeme. Požuri s rezervacijom svog popusta ovdje, kreni s pripremama i rasturi na maturi!