Pretraga

Odabrani najbolji maturantski slogani na području Osječko-baranjske županije!

A- A+

Petu godinu za redom članovi Savjeta mladih Osječko-baranjske županije i Savjeta mladih Grada Osijeka organiziraju natjecanje ‘Najbolji maturantski slogan’. Tako su maturanti s ovog područja na natjecanje prijavljivali slogane koje će danas imati ispisane na majicama, a još jučer su odabrani najbolji koji će biti nagrađeni vrijednim novčanim nagradama.

Savjet mladih Osječko-baranjske županije/Facebook

Izdvojeni članak

Najbolji maturantski slogani imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade

Za najbolji maturantski slogan Osječko- baranjske županije i posebno grada Osijeka moglo se glasovati na portalu Sib.rtl.hr putem Facebook stranice.

Najviše glasova za područje grada Osijeka i prvo mjesto osvojili su učenici 4.D razreda I. gimnazije sa sloganom ‘Prošli kroz Pakao Dante’ebo’ te tako osvojili nagradu u iznosu od 2.500,00 kuna koju im je osigurao Savjet mladih grada Osijeka. Drugo mjesto i nagradu Savjeta mladih Osječko-baranjske županije od 1.500,00 osvojili su učenici 4.A razreda III. gimnazije sa sloganom ‘DOĐI DA TE RIJEŠIM #bezkalkulatora’.

Na području županije pobjedu je odnio slogan učenika 4.E razreda belomanastirske gimnazije ‘Ovdje se ni Filip Latinovicz ne bi vratio!’ i osvojio također 2.500 kuna. Drugo mjesto pripalo je također belomanastirskim gimnazijalcima (4.O razred) sa sloganom ‘Ovaj cirkus nije mi bio ni u opisu života’ i za to su nagrađeni s 1000 kuna. Obje nagrade osigurao je Savjet mladih OBŽ-a, piše Sib.rtl.hr.

Ovim kreativnim maturantima nagrade će biti uručene danas.

Više o norijadi 2016. pročitajte na sljedećim linkovima:

Odabrani najbolji maturantski slogani na području Osječko-baranjske županije!

Ovo je definitivno najlošije mjesto za parkirati bicikl za norijadu

Nećete vjerovati u čemu su se maturanti Medicinske škole Varaždin dovezili na proslavu mature!

Osječki maturanti na norijadi postavili pitanje svih pitanja!

[FOTO] Pogledajte veličanstvenu Quadrillu u Osijeku!

[FOTO] Ludilo u Dubroviku: Maturanti zapalili cestu, jedan ozlijeđen

[FOTO] Pogledajte kako se danas norilo diljem Hrvatske!