Pretraga

Ovo su najbolji natpisi na majicama zagrebačkih maturanata: ‘Kaj smo upili, upili smo’

I ove smo godine tradicionalno proveli norijadu sa zagrebačkim maturantima, stoga smo tu priliku iskoristili da fotkamo natpise na njihovim majicama. Maturantima, kao i inače, nije nedostajalo kreativnosti pa je bilo poprilično teško izabrati najbolje natpise. Ipak, uz malo truda, znoja i premišljanja, u nastavku donosimo fotogaleriju natpisa koji su nas se najviše dojmili.

Maturanti su ovoga petka diljem Hrvatske slavili završetak srednje škole, a mi smo norijadu tradicionalno proveli sa zagrebačkim maturantima koji su se na Trgu bana Josipa Jelačića počeli okupljati prije podneva.

Dobrog raspoloženja bilo je napretek. Maturanti su se špricali vodenim pištoljima, plesali su uz domaće i strane glazbene hitove, među kojima se posebice istaknuo svima omiljeni ‘Rim Tim Tagi Dim’. Bilo je, naravno, i posipanja brašnom, jer norijada bez toga jednostavno – nije norijada.

Izdvojeni članak

FOTO i VIDEO: Ovo su najbolji trenuci norijade u Zagrebu u 2024.

Velika fotogalerija norijade

Naši su reporteri vrijedno na terenu s fotoaparatima i kamerama pratili zagrebačke maturante, a mi smo složili fotogaleriju najboljih trenutaka s norijade koju prilažemo u nastavku.