Pretraga

Pitali smo vas hoćete li organizirati maturalnu: Evo rezultata ankete

A- A+

Nedavno smo vam otkrili kako prema važećim preporukama, ako već niste, smijete organizirati maturalnu večer. U tom tekstu pitali smo vas i planirate li organizirati maturalno slavlje, a vas preko 400 dalo nam je svoje odgovore.

U anketi koju smo proveli prije dva tjedna upitali smo vas – ako već nije, planira li vaš razred ove godine organizirati maturalnu večer?

Izdvojeni članak

Otkrivamo smijete li organizirati maturalnu večer

Većina pristupnika, njih 333 ili 73,51 posto odgovorilo je pozitivno na naše pitanje – njihov razred ove će godine organizirati slavlje; 57 pristupnika, odnosno 12,58 posto neće organizirati ništa, a 63, odnosno 13,91 posto nije sigurno što će učiniti po pitanju maturalnih slavlja.

Podsjetimo, prema važećim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na maturalna slavlja odnose se upute kao za ugostiteljske objekte s cateringom hrane, a dosta je slično i na vjenčanjima. Tako, na vašoj maturalnoj, ako će biti organizirana do 1. srpnja na otvorenom će moći biti do 350 uzvanika, a na zatvorenom do maksimalno 200. Ako ćete se malo strpjeti i proslaviti nakon 1. srpnja maksimalan broj uzvanika na otvorenom penje se do 500, a na zatvorenom do 300 ljudi. Više detalja o tim preporukama pročitajte ovdje.