Pretraga

Popularni splitski fakultet nudi besplatne pripreme za maturu iz matematike i fizike

A- A+

Već je poznato kako maturanti koji na vrhu popisa prioriteta imaju neki od studija Tehničkog veleučilišta u Zagrebu imaju priliku polagati besplatne pripreme za maturu iz matematike na A razini.  Besplatne pripreme za ispite iz matematike i fizike maturantima nudi i splitski Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), ali uz jedan uvjet.

Foto: srednja.hr

Besplatne pripreme za maturu iz matematike i fizike splitski FESB nudi maturantima koji na popisu studija kao prvi ili drugi izbor imaju neke od studija tog fakulteta. Da bi ih pohađali, za besplatne pripreme potrebno je prethodno prijaviti se.

Izdvojeni članak

Kome trebaju, ima opciju: Prijavite se na besplatne pripreme iz matematike u Zagrebu

– Ovim putem obavještavamo maturante da su dana 1. travnja 2019. otvorene prijave za besplatne pripreme za polaganje matematike i fizike na državnoj maturi za maturante kojima je 24. ožujka 2019. ili ranije, neki od studijskih programa koji se nude na FESB-u bio prvi ili drugi izbor. Prijave će trajati do 10. travnja 2019., s tim da je broj mjesta ograničen pa se prijave mogu zatvoriti i prije definiranog roka, priopćili su s FESB-a.

Za pripreme iz matematike možete se prijaviti ovdje, a za pripreme iz fizike putem ove poveznice.

Podsjetimo, besplatne pripreme, ali samo iz matematike za A razinu, provode se i na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Provode se učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, a više o tome pročitajte na linku.