Pretraga

Kome trebaju, ima opciju: Prijavite se na besplatne pripreme iz matematike u Zagrebu

A- A+

Već prema ustaljenoj praksi, Tehničko veleučilište Zagreb i ove godine organizira besplatne pripreme za polaganje ispita državne mature iz matematike A razine. Jedini uvjet da se možete prijaviti je da vam je neki od smjerova TVZ-a, prvi, drugi ili treći izbor na listi prioriteta za upise na studij.

Foto: pixabay.com

Izdvojeni članak

Profesor riješio sve zadatke s mature iz matematike

Pripreme počinju 2. ožujka i traju do 27. travnja, s dodatnim terminom ponavljanja 22. lipnja. U navedenom periodu pripreme će se održavati subotama od 9 do 13 sati.

– S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine. Za studiranje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, potrebno je položiti ispit A razine zato za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, organiziramo besplatne pripreme za polaganje ispita A razine iz matematike, u trajanju od 36 sati, tijekom 9 subota po 4 sata, poručuju s TVZ-a.

Da bi pripreme za polaganje mature bile lakše, profesor matematičkih predmeta na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Bojan Kovačić, pripremio je na svojoj osobnoj internetskoj stranici dodatne materijale i sve riješene prethodne ispite državne mature na objema razinama (osnovnoj i višoj).

Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2 te na graditeljskom odjelu Tehničkog veleučilišta na Aveniji Većeslava Holjevca 15.

Učenici se mogu prijaviti putem web stranice: cjelozivotno.tvz.hr ili e-mail: [email protected].

Sve najnovije informacije o državnoj maturi pratite na našoj Facebook stranici Maturanti 2019. i u grupi Državna matura. Isto tako, možete nas pratiti i na našem Instagram profilu Državna matura. Više tekstova o maturi 2019. čitajte u tekstovima na ovoj poveznici, a vaš kalkulator bodova za maturu isprobajte ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap