Pretraga

Udruga ZAMISLI traži pomoć u pripremanju mladih s invaliditetom za državnu maturu

A- A+

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI kroz program Podrške osobama s invaliditetom organizira pripreme i podršku mladima s invaliditetom u pripremi ispita državne mature. Pozivaju sve zainteresirane da se prijave za volontiranje te pomognu drugima prenošenjem stečenog znanja.

www.zamisli.hr

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom ZAMISLI kroz program Podrške osobama s invaliditetom organizira pripreme i podršku mladima s invaliditetom u pripremi ispita državne mature.

Izdvojeni članak

Najbolji na maturi: ‘Ne bacajte novac na posebne pripreme’

Već nekoliko godina u sklopu spomenutog programa Udruga organizira volonterska pomoć.

– Prema dosadašnjim afinitetima korisnika za ovu godinu potrebna je pomoć za hrvatski jezik, engleski jezik, njemački jezik, psihologiju, politiku i gospodarstvo, sociologiju, likovnu umjetnost, matematiku i logiku.

Mladi s invaliditetom se uz volontersku pomoć približavaju ostvarenju svojih potencijala i uključuju u visokoobrazovni sustav, napisla je u priopćenju predsjednica Udruge Svjetlana Marijon.

Svi zainteresirani za stjecanje volonterskog iskustva i koji žele pomoći drugima kroz prenošenje stečenog znanja, mogu se javiti na e-mail: [email protected] ili na broj 091 594 7288.