Pretraga

Upišite željeni fakultet uz ove pripreme za prijamne ispite: Evo svih detalja

A- A+

Pripreme za prijamne ispite na fakultetima ključni su korak ka ostvarenju akademskih ciljeva. S ciljem osiguravanja pravovremenih priprema za sve srednjoškolce, Algebra uskoro pokreće novi ciklus priprema za prijamne ispite na četiri prestižne hrvatske obrazovne institucije: Arhitektonski fakultet, Medicinski fakultet, Stomatološki fakultet te posebne pripreme za test apstraktnog mišljenja za Hrvatske studije i Hrvatsko katoličko sveučilište.

Foto: Sveučilište Algebra

Pripreme za arhitekturu bit će provođene u Zagrebu i Splitu, dok su pripreme za stomatologiju i za testove apstraktnog mišljenja dostupne u prostorima kampusa Sveučilišta Algebra u Zagrebu. Pripreme za prijamni za Medicinski fakultet održavaju se online, prilagođavajući se potrebama i preferencijama studenata. Više o pripremama možete pročitati ovdje.

– Naš program priprema za prijamne ispite prilagođen je svakom fakultetu i specifičnostima njihovih ispita, a svi naši studenti dobivaju vrhunske materijale i stručno vođenje kako bi razvili svoje vještine i osigurali maksimalan uspjeh na prijamnom ispitu. Posebno smo ponosni na pripreme za smjer dizajna na Arhitektonskom fakultetu, jer smo jedina institucija koja nudi ovu vrstu priprema u Hrvatskoj. Uz to, želim istaknuti i pripreme za test psihomotoričkih sposobnosti za prijamni ispit na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Prva grupa studenata imala je priliku sudjelovati u pripremama tijekom školskih praznika u travnju i bili su izrazito zadovoljni, naglašava Martina Gregov, rukovoditeljica poslovnog područja Državne mature u Algebri.

Jedine pripreme za smjer dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu

Kroz pripreme za prijamni ispit, Algebrini stručnjaci žele pružiti studentima najbolje moguće šanse za upis željenog fakulteta. Upravo iz tog razloga u ovoj godini pokrenute su prve u Hrvatskoj pripreme za smjer dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Predavači koji će pripremati buduće studenti vrhunski su stručnjaci i dizajneri s bogatim iskustvom rada u realnom sektoru.

Jedan od njih je i Winton Afrić, poznat po svojoj 3D izložbi ‘Here Be Dragons’. Studenti na pripremama vježbaju vještine crtanja, a ključno je da pokažu inklinaciju prema dizajnu i kreativnom stvaralaštvu. Uz suradnju sa stručnjacima poput profesora Afrića, Algebra osigurava studentima priliku razviti svoje talente i vještine pod mentorstvom iskusnih profesionalaca.

Datumi priprema za prijamne ispite bit će objavljeni na web stranicama Algebre u svibnju, nakon objave datuma prijamnih ispita na fakultetima.