Pretraga

Želiš bez problema položiti državnu maturu? Dođi na besplatno savjetovanje i osvoji pripreme

A- A+

Nisi siguran da imaš sve informacije za izbor pravog studija? Želiš saznati sve o maturi i zamkama koje krije? Dođi na Algebrino besplatno savjetovanje o državnoj maturi, 26. 10. u 10:00 sati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Karlovcu ili Mostaru po odgovore na sva tvoja pitanja!

Pripremi se za državnu maturu na Algebri

Ove školske godine čekaju te brojni izazovi, od kojih je najveći polaganje ispita državne mature. Time završava jedan dio tvog školovanja i započinje novo, uzbudljivo poglavlje. Da bi sve prošlo kako želiš, važno je da na vrijeme doneseš prave odluke i da na vrijeme dobiješ sve potrebne informacije. Na savjetovanju u Zagrebu (s live uključenjem u druge gradove) te čeka najpoznatiji profesor matematike i predavač na Visokom učilištu Algebra, Toni Milun, koji će ti dati savjete o tome kako se što bolje pripremiti za polaganje ispita iz matematike.

Saznat ćeš kako izabrati studij koji odgovara tvojim interesima i mogućnostima, kako rezultati državne mature utječu na upis željenog studija i koja će ti zanimanja omogućiti dobar posao. Otkrit ćemo ti koje su najpoželjnije vještine za pojedini studij, informirat ćeš se o najtraženijim zanimanjima na hrvatskom i europskom tržištu i reći ćemo ti kakva je navala na pojedine fakultete.

Vidimo se 26. 10. 2019. u 10:00 sati na 7 lokacija (požuri s prijavom, broj mjesta je ograničen!):

Osijek – OŠ Mladost, Sjenjak ul. 7

Zagreb – Algebra LAB, Ilica 242

Varaždin – Arena Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1

Karlovac – Knjižnica za mlade, Ulica Ivana Banjavčića 8

Rijeka – Filozofski fakultet, Sveučilišna avenija 4

Split – Sveučilišni odjel za stručne studije, Kopilica 5

Mostar – Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Trg hrvatskih velikana bb

Na savjetovanju te čeka nagradni kviz u kojem možeš osvojiti besplatne pripreme iz jednog predmeta, a svima koji dođu na savjetovanje omogućit ćemo popust na upis priprema za državnu maturu u Algebri. Također, ostvarit ćeš mogućnost sudjelovanja u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije maturantima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Svi studenti koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.