Pretraga

Bivši muž stvara joj velike probleme: Severina školu u koju ide njezin sin optužuje za sukob interesa

A- A+

Severina Kojić optužila je ravnateljicu škole u koju ide njezin sin, Ljiljanu Klinger, da je na strani Milana Popovića (Severininog bivšeg muža) zato što je primila veliku donaciju koju je Popović dao za školu. Prije nekoliko dana Severina se na press konferenciji također žalila da škola zlostavlja njezinog sina jer su ga satima držali u školi i nisu dopustili njenom mužu da ga preuzme.

Screenshot Youtube

Severina je za današnji Jutarnji list izjavila da je sasvim jasno da je ravnateljica Ljiljana Klinger u sukobu interesa jer je primila donaciju od oca. Prije toga, prema pisanju Jutarnjeg, Severina je na svojem Instagramu direktno optužila ovu ravnateljicu Osnovne škole Matija Gubec u koju ide njezin sin Aleksandar da je na strani njenog bivšeg muža, Milana Popovića, jer je on donirao školi novac za novo školsko igralište.

Izdvojeni članak

Severina otkrila pretužnu priču iza nastanka himne svih maturalnih zabava

Prije nekoliko dana, Severina se također žalila na probleme sa školom te je rekla da je njezino dijete bilo zlostavljano dok su ga satima držali u školi i nisu dopuštali njezinom trenutnom suprugu da ga preuzme. Naime, ona zbog obaveza nije mogla doći po dijete u školu.

Da je Milan Popović uistinu donirao novac školi potvrdila je i ravnateljica Klinger za Jutarnji kojem je rekla da se radi o otprilike 150.000 kuna s kojima je škola uredila školsko igralište.

– Tako Milan i ravnateljica kroje zakon po svom. Dokaz da u školski odbor uzima moćnike jest gospođa Pirnat, pravobraniteljica za djecu, bivša djelatnica DORH-a, rekla je Severina za navedeni izvor i dodala da je pravobraniteljica za djecu sad tvrdi da majčini javni istupi nisu dobri za dijete, a nije reagirala dok je otac godinama sve sudske postupke iznosio po medijima.

Međutim, pravobraniteljica za djecu nije u školskom odboru od kraja 2017. godine kada je postala pravobraniteljica, rekli su nam iz Ureda pravobraniteljice za djecu.

– U vezi s navodom da je pravobraniteljica članica školskog odbora OŠ Matije Gupca u Zagrebu, napominjemo da je pravobraniteljica Helenca Pirnat Dragičević bila članica školskog odbora, i to kao predstavnica roditelja učenika, do kraja 2017. godine. Nakon što je imenovana pravobraniteljicom za djecu podnijela je zahtjev za razrješenjem funkcije člana školskog odbora što je zatim i provedeno, rekli su nam.