Pretraga

Bivši učenici MIOC-a nagrađuju sadašnje: Nakon stipendija daju poklon vrijedan 1.000 eura

A- A+

Zaklada MIOC Alumni pokrenula je natječaj dodjele nagrade pod nazivom ‘Putovanje do zvijezda’. Prijaviti se mogu redoviti učenici XV. gimnazije s prebivalište u Republici Hrvatskoj. Na Međunarodnom astronomskom kampu za mlade, koji se ove godine održava u St. Andreasbergu u Njemačkoj od 17. srpnja do 6. kolovoza, moći će sudjelovati 70-ak mladih iz Europe i svijeta.

XV. gimnazija u Zagrebu | Foto: Silvija Vuković, srednja.hr

Natječaj za dodjelu nagrade ‘Putovanje do zvijezda‘ pokrenut je i zainteresirani kandidati svoje prijavnice mogu podnijeti do 10. ožujka. Vrijednost nagrade je 1.000 eura, a ispunjeno mora biti nekoliko uvjeta, pa će se tako zaprimati prijavnice samo od kandidata koji su

– hrvatski državljani,

– s prebivalištem u Republici Hrvatskoj,

– redovni učenici XV. gimnazije prirodoslovno-matematičkog programa u školskoj godini
2021./2022.

– popunili prijavu za sudjelovanje na Međunarodnom astronomskom kampu za mlade (IAYC) na linku

Zaklada MIOC Alumni, koja je lani učenicima MIOC-a dodijelila stipendije u iznosu od pet do deset tisuća kuna, dobitniku ovog natječaja isplatit će Nagradu na žiro-račun ili devizni račun u iznosu preostalom nakon plaćanja kotizacije za sudjelovanje na Kampu, koja iznosi 870,00 eura. Uvjet je da kandidat ima otvoren račun na svoje ime i prezime kako bi mogao ostvariti pravo na isplatu preostalog iznosa Nagrade. Napominju kako će se kandidatom na natječaj smatrati samo osobe koje su pravodobno podnijele prijave te koje ispunjavaju sve zadane kriterije.

Prijave se podnose putem elektroničkog obrasca a link na njega je dostupan u dokumentu na kraju teksta. One se mogu izvršiti samo s učenikovom službenom @skole.hr adresom. Potrebno je i napraviti paralelnu prijavu na stranicama Kampa.

Rang lista kandidata bit će objavljena na mrežnoj stranici Zaklade i XV. gimnazije, pritom se vodeći načelom održavanja javnosti i transparentnosti djelovanja Zaklade. Obrađivani osobni podaci kandidata zaštićeni su Pravilnikom o obradi i zaštiti osobnih podataka i koristit će se u svrhu sudjelovanja na natječaju.

Nakon donošenja odluke Kampa o odabiru sudionika, Nagrada će biti dodijeljena kandidatu koji je na rang listi Zaklade ostvario najvišu poziciju, a istovremeno je od strane Kampa i odabran za sudjelovanje.

Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [175.85 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [78.91 KB]