Pretraga

Bizaran incident u Trogiru: Otac učenice uletio u razred i fizički napao nastavnika

A- A+

Danas je u Osnovnoj školi Majstora Radovana u Trogiru došlo do bizarnog incidenta. Otac učenice je upao u razred i udario nastavnika, a navodno je svemu kumovalo oduzimanje mobitela učenici. Odmah nakon fizičkog napada na nastavnika u školu je došla policija. Otac učenice je uhićen, a nastavnik je zatražio liječničku pomoć. Ravnateljica škole je komentirala kako se nešto treba promijeniti po pitanju zaštite učenika, a onda i nastavnika na radnim mjestima.

osnovna škola majstora radovana izvana

Foto: Screenshot Google Maps

Zadnji dan nastave prije proljetnih praznika incident u Osnovnoj školi Majstora Radovana u Trogiru. Kako doznaje Index.hr, otac učenice je tijekom nastave uletio u razred i fizički napao nastavnika. Svemu je navodno kumovalo oduzimanje mobitela učenici, nakon čega je, kako piše Index.hr, nazvala oca koji je upao u učionicu.

Kako doznaje Index.hr, u školu je došla policija koja je uhitila oca učenice, a nastavnik je zatražio liječničku pomoć. Ravnateljica škole, Zorana Bakula, za Index.hr je potvrdila kako je nastavnik napadnut na radnom mjestu.

– Jesmo li došli do točke u društvu kada bi svaka javna ustanova trebala imati zaštitara na vratima? U svakom slučaju, voljeli bismo da se ovakvi događaji više nikada ne ponove, komentirala je ravnateljica za Index.hr.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska o ovom se slučaju još nije oglasila na svojim službenim stranicama.