Pretraga

Policija se oglasila o napadu u Trogirskoj školi: Otac koji je nasrnuo na nastavnika iza rešetaka

A- A+

Policija je uhitila osumnjičenog 48-godišnjaka koji je u Trogiru napao nastavnika usred sata. Policija je navela da je uhićeni u pritvoru te je zaradio kaznenu prijavu. Nastavnik OŠ Majstora Radovana se navodno našao na piku oca učenice kojoj je oduzet mobitel tijekom sata. Učenica je nazvala oca koji je bio nasilan prema nastavniku usred sata.

rame policajca na kojemu je grb policije

Foto: MUP | Screenshot YouTube

Fizički napad roditelja jedne učenice na njenog nastavnika u Trogiru, privukao je pozornost policije. Kako smo ranije pisali, nasilni incident se dogodio usred nastave u OŠ Majstora Radovana. Navodno je napad oca na nastavnika potaknut oduzimanjem mobitela učenici. Do uhićenja je došlo u samoj školi.

U policijskom izvješću se ne navodi identitet osumnjičenog, samo da je riječ o 48-godišnjaku. Uhićeni je zaradio kaznenu prijavu te boravak u pritvoru. Tereti ga se za ‘Prisilu prema službenoj osobi’.

Izdvojeni članak
osnovna škola majstora radovana izvana

Bizaran incident u Trogiru: Otac učenice uletio u razred i fizički napao nastavnika

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je dana 27. ožujka u obrazovnoj instituciji uporabom sile spriječio djelatnika institucije u obavljanju službenih radnji, odnosno pravilnika o kućnom redu, kratko je pojasnila policija.

Ranije se govorilo da je sama učenica nazvala oca nakon oduzimanja mobitela. Ravnateljica škole, Zorana Bakula je osudila napad na svojeg djelatnika. Zapitala se ‘jesmo li došli do točke u društvu kada bi svaka javna ustanova trebala imati zaštitara na vratima?’. Poručila je da se nada da se ovakvi događaji više neće ponoviti.