Pretraga

Fanovi u deliriju: Dok čekamo novu sezonu, izašla je odjevna kolekcija La Casa de Papel

A- A+

Nakon što je Netflixova hit serija La casa de papel, ilitiga Money Heist, postala globalni fenomen u prethodnim mjesecima, dok čekamo nastavak prošle sezone, modna marka Diesel je odlučila napraviti posebnu kolekciju posvećenu ovoj seriji.

foto: Diesel

Pratili trendove i modu ili ne, način na koji se odijevate puno govori o vama, odnosno govori ono što vi želite da govori. Dok postoje ljudi koji izbjegavaju odjeću s nekakvim natpisima, postoje oni koji žele cijelom svijetu dati do znanja koji je njihov omiljeni bend, ili na primjer, koja je njihova omiljena serija.

Izdvojeni članak

8 stvari koje niste znali o seriji La casa de papel

Ako je vaša omiljena serija La casa de papel, i ako želite da to cijeli svijet zna, onda će vas Dieselova kolekcija oduševiti. Na dan izlaska treće sezone, 19. srpnja, Diesel će tako i pustiti u prodaju svih 14 komada koji čine kolekciju, prenosi FashionUnited. Oni koji su dio loyalty programa Diesela će moći i ranije naručiti robu.

Ipak, zasigurno je najbolja stvar to što će održati nagradnu igru koja će trajati od 19. srpnja do 8. kolovoza, kada će fanovi moći sudjelovati kako bi osvojili jednu od 150 hoodica koje su glumci originalno nosili na setu. Još uvijek nisu poznati uvjeti nagradne igre pa ćete za to morati pratiti njihove društvene mreže, prenosi FashionUnited.

U slučaju da vam je Diesel malo ipak van budžeta (cijene počinju na 40 eura), postoji već kolekcija posvećena ovoj seriji i u dućanu Pull&Bear. Na njihovima stranicama možete tako pronaći i čarape i torbe, uz majice i hoodice, po ipak prihvatljivijim cijenama.

U nastavku pogledajte galeriju s nekoliko odjevnih komada iz obje kolekcije.

Svoje znanje o samoj seriji provjerite i u našem sustavu pitanja, Kvizovi.