Pretraga

[FOTOGALERIJA] Obama i Trump posjetili jednu zagrebačku gimnaziju

A- A+

Jučer smo vas zamolili da nam šaljete fotografije svojih maski koje ste nosili u školama, a najbolje su već objavljene u fotogaleriji. Međutim, fotografije nam pristižu još i danas, a vaša kreativnost toliko nas je oduševila da smo novopristigle fotografije odlučili objaviti u novoj fotogaleriji. Tako su učenici iz X. gimnazije Zagreb rekonstruirali inauguraciju Donalda Trumpa, a gimnazijalci iz Prve sušačke u Rijeci vratili su se u ’20. godine prošlog stoljeća.

Učenici Prve sušačke hrvatske gimnazije na jedan su dan otputovali u prošlost, u dvadesete godine prošlog stoljeća i ondje se zatekli na Great Gatsby zabavi. Genijalne fotografije koje vidite u galeriji uslikao je talentirani Karlo Marković čiji rad možete pratiti ovdje

Gimnazijalci iz X. zagrebačke na nekoliko su sati postali bolničko osoblje, a kreativan razred iz iste škole odlučio je rekreirati inauguraciju Donalda Trumpa, pa su se tako usred Zagreba osim Melanije i Donalda našli i Barack i Michelle Obama, ali i prosvjednici nezadovoljni izborom novog predsjednika.
Kreativni su bili maškarani i iz Druge gimnazije Varaždin i Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, čije maske također možete vidjeti u našoj galeriji. 

Zagrebačka XIII. gimnazijia snimila je i video pobjednika, a i njihovu je školu, izgleda, posjetio Donald Trump.

Fotgaleriju ‘svadbe’ u II. gimnaziji zagreb pogledajte ovdje, a galeriju maškara u školama diljem Hrvatske možete vidjeti na ovoj poveznici.