Pretraga

Gdje večeras van: Playboy party, Dirty dancing i Rock the night

A- A+

Čini se kako će ova zima ostati upamćena po dvjema stvarima: lošem vremenu i dobrim tulumima. Zato zanemarite loše vrijeme, toplo se obucite i izađite u grad da provjerite što je na večerašnjem rasporedu. Mi smo izdvojili nekoliko dobrih događaja za Zagreb, Osijek i Split, a svi koji izađu van moći će izabrati između rock bandova, house partyja ali i domaćih hitova.

Petak, 18. siječnja, Zagreb:

Faces: Faces live
Faces live donosi promotivne cijene, atraktivne hostese i nagrade. Ulaz počinje od 23 sata.

Fly! Bar: Back2House
Back2House večeras donosi UES Launch party. Iza tog naziva krije se zabava uz najbolju deep/ tech house glazbu, a za nju će se pobrinuti DJ Pete 

Dux, Matija Marinić i rezident DJ Max. Uz to svi prisutni moći će sudjelovati u nagradnoj igri za nadolazeći UES party s Daveom Clarkom. Za sve na popisu ulaz je besplatan do 1.

Gjuro2: Urbani petak
Urbani petak ugostit će Filipa Motovunskog koji donosi zvukove jungle-a i drum’n’bass-a, dok će DMT svojim mash-upovima rasplesati i one najtvrdokornije. Ulaz počinje od 23 sata.

mochvara.hr

Green Gold Club: Official Playboy party

Hemingway: Official after party- Knockout snow festival
Knockout snow festival je veliki francuski glazbeni festival, koji je okupio više od dvije tisuće mladih iz Hrvatske i regije. Nakon skijanja i tulumarenja u Francuskoj svi se imaju priliku okupiti još jednom na službenom after partyju. 

In Bar: Friday @ In Bar
Ovog petka resident DJ Marko Pavich donosi najbolju domaću, stranu i narodnu glazbu, a In Bar svoja vrata otvara u 23 sata.

Močvara: Dirty Dancing
Vrijeme je za još jedan Dirty Dancing! Da, 80’s smash hit party se vratio, a DJ David Hasselhoff (Zg) je spreman još jednom ‘odvrtiti’ Madonnu, Michaela Jacksona, Kim Wilde… Ulaz počinje u 23 sata, a upad je 20 kuna.

Posh: Angel Dust presents Tom
Angel Dust nam večeras predstavlja zagrebačkog DJ-a i producenta Toma, a uz njega će nastupati i Man from Mars. 

Shamballa: V-global party @ Bazaar
Večerašnji Bazaarovi posebni gosti su DJ Zoff & MC Miller. Pridružite im se uz zvukove housea, r’n’b-ja, hip-hop-a, reggaetona i dancehalla od 23 sata.

Izdvojeni članak

With love, Lucija: Što obući za večernji izlazak?

Petak, 18. siječnja, Osijek:

Harlem: Harlem weekend party
Zabavljat će vas TS Kvinta.

Klub Mini teatar: Krankšvester
Krankšvester će u Mini teatru održati promociju novog albuma, a kao predgrupe nastupaju osječki bendovi Loš utjecaj i Šarklo big. Upad košta 30 kuna.

Matrix: Unplugged Friday
Očekuje vas live svirka najvećih ex-yu hitova. Ulaz počinje od 22 sata.

Medium MDH: Rock the night
U sklopu live rock večeri nastupaju mladi osječki bendovi Syndrome i Posrnule djevice. Ulaz počinje od 22 sata, a cijena ulaznice je 10 kuna.

OKS: Otkačeni petak

Glazba uživo uz Daria Despota & Stipu Pellea i go-go show dio su onog što vas večeras očekuje u klubu OKS. Ulaz počinje od  22 sata.
Tufna: Retro night uz 80-te i 90-te

Petak, 18. siječnja, Split:

F-Caffe: Tamburaški sastav Miris juga

Imperium: Mladen Grdović
Legenda dalmatinske glazbe, Mladen Grdović, nastupit će večeras u Imperiumu od 23 sata. Cijena karte na ulazu je 60 kuna. 

Kameleon: Diktatori

Quasimodo: DJ Venom

Tropic: klub je zatvoren zbog preuređenja, pa nemojte zalutati u nadi da ćete se dobro provesti.

Vanilla: grupa Viva