Pretraga

Vrijeme je za subotnju čagicu!

A- A+

Čujemo da se sljedeći tjedan sprema loše vrijeme, pa iskoristite ovaj vikend što bolje možete kako bi napunili svoje baterije za hladne zimske dane. Mi vam predlažemo ples s prijateljima u nekom od klubova, a za vas smo pripremili najbolja mjesta u Zagrebu, Osijeku i Splitu.

Subota, 12. siječnja, Zagreb:

Aquarius: Funhouse
Funhouse vam večeras donosi I’M Fashion night out. Dakle Aquarius će spojiti modu i glazbu, a oba floora za posjetitelje će postati svojevrsna pista. Dress code traži da odbacite kič i pokažete najbolje što znate. Na glazbenom repertoaru su house i r’n’b, a ulaz počinje od 23 sata.

Faces:;Idi do kraja
Program Idi do kraja zabavit će vas uz najbolje domaće i narodne hitove. Ulaz besplatan.

Fly! Bar:Hedonia all inclusive
Nakon prošlotjednih tuluma Fly!evci nastavljaju dalje. Večeras je ulaz za dečke 150, a za cura 90 kuna, no nakon toga sva pića iz ponude su besplatna. Za glazbu je zadužena DJ Jasmin.

Gjuro2:Techno clubbing w/ Viper XXL
U Gjuri večeras nastupaju DJ Vciper XXL, Zoky i Blurix. Ulaz počinje u 23 sata, a cijena ulaznice je 50 kuna do ponoći i 60 nakon.

Hemingway: Twister
Twister pod nazivom Danza kuduro zasigurno će vas prisjetit ljeta i začiniti atmosferu. Ulaz počinje od 23 sata.

History: Chaggica… I baš nam je super!
”I baš nam je super party” donosi najveće najbolje domaće i strane hitove kako biste sljedeći tjedan bili spremni na nove radne pobjede. Ulaz od 23 sata.

Močvara:Rock massacre Tribute festival
Prošlo je godinu dana od prethodnog Rock massacrea pa se u Močvari večeras spremaju na totalni plesni urnebes. Tribute festival ispunit će zvukovi Led Zeppelina, Black Sabbatha, ZZ Topa i ostalih rock velikana. Upad: 35 kuna

Shamballa:Strangers in the night vol. 2
Večerašnji Sselection program ugostit će DJ-a Lik Jaya i Inava Costu koji će vas rasplesati uz ritmove housea i tech housea.;

Tvornica kulture:Chew the fat! 
Domaća resident postava programa Chew the fat poslužila je kao inspiracija za naziv tuluma Croatia ”Resident evil”. Ulaz je 20 kuna do ponoći i 30 nakon. 

dnevnik.hr

Subota, 12. siječnja, Osijek:

Nox:Saturday clubbing with DJ Mijat

Old bridge pub:Subota @Old bridge
Očekuje vas zabava na dva floora. U prizemlju svira Still Band, dok je u podrumu DJ Mario Roso zadužen za Dance night.

Subota, 12. siječnja, Split:

Hemingway: Najveći domaći i strani hitovi, ulaz besplatan

Imperium:;Weekend party

Opustite se i zabavite uz strane i domaće hitove za koje će se pobrinuti DJ Cole. Ulaz slobodan.

Lobby Bar:Grupa Best

O’Hara:Pero Defformero
Kako bi duga i hladna zima prošla što prije, Pero Defformero će vas rasplesati i zagrijati. Ulaz je 40 kuna na nastup, i 15 za ulaz na donjem katu.

Vanilla: disco night