Pretraga

Hrvatski grad i ove godine svim maturantima sufinancira maturalnu večer

A- A+

Grad Križevci prošle je godine sufinancirao maturantima maturalnu večer, a isto će to napraviti i ove godine. Svakom će maturantu dati 20 eura koji bi trebali pomoći njima i njihovim obiteljima

Foto: Unsplash

Grad Križevci i ove će godine sufinancirati troškove maturalne večeri svim maturantima, najavio je to gradonačelnik Mario Rajn nakon sastanka s predstavnicima maturanata i ravnateljima svih križevačkih srednjih škola.

– Predstavnici maturanata istaknuli su kako ne žele organizaciju koncerta i okrijepe na Dan maturanata, nego žele da im se sufinancira trošak maturalne večeri baš kao što se sufinanciralo i prošlogodišnjoj generaciji maturanata, navode iz Grada.

Izdvojeni članak
haljine za maturalnu

Želiš na maturalnu, ali nemaš za haljinu? srednja.hr dijeli 15 svečanih kombinacija za djevojke!

Ove je godine iznos sufinanciranja povećan pa će se tako trošak maturalne večeri sufinancirati s 20 eura po maturantu. Sam Dan maturanata obilježit će se u petak, 24. svibnja, tradicionalnom povorkom maturanata od sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca do Strossmayerovog trga gdje će se održati njihovo predstavljanje i zajedničko fotografiranje.

Podsjetimo, Grad je prošle godine maturantima za maturalnu večer davao 15 eura.