Pretraga

Ingrid uplovljava u glazbene vode?

A- A+

SDP-ova zastupnica u Europskom parlamentu Ingrid Antičević – Marinović dobila je nesvakidašnju ponudu. Slavni španjolski producent Jerry Ropero zatražio je da mu ustupi autorska prava na neznanje engleskog jezika! Domaćim slušateljima se Ropero predstavio upravo glazbenom obradom govora Ingrid Antičević – Marinović, za koju su prema producentovim riječima zainteresirane diskografske kuće. Sav zarađeni novac išao bi u dobrotvorne svrhe.

Screenshot YouTube

Izdvojeni članak

Ovako nas predstavljaju u EU: ‘Pipl mast trast as’

Već sada slavni govor Ingrid Antičević Marinović mogao bi dobiti novu dimenziju. Naime, slavni španjolski producent Jerry Ropero zatražio je od SDP-ove zastupnice da mu ustupi prava na neznanje engleskog jezika. Domaćoj publici se Ropero predstavio upravo obradom prošlotjednog govora Antičević – Marinović, pa sada želi zajedno s njom komercijalizirati ‘pipl mast trast as‘, budući da postoji interes među diskografskim kućama, piše večernji.hr.

– Ingrid je žena koja predstavlja svoju zemlju, na čak bih se usudio reći, šarmantnom engleskom jeziku. Je li on dobar ili loš, pada u sasvim drugi plan. Vidio sam njezinu hrabrost da bar pokuša, kako god zna i umije, govoriti zajedničkim jezikom Europske unije, navodi razloge svoje ponude Ropero.

Za sada Ingrid Antičević Marinović nije odgovorila na ponudu, niti se o njoj očitovala u hrvatskim medijima.

Zanimljivo poznati glazbeni house glazbenik Jerry Ropero rekao je da bi se u potpunosti odrekao novca koji bi zaradio eventualnom suradnjom s Antičević – Marinović te ga usmjerio u dobrotvorne svrhe, preciznije na račune specijalne dječje bolnice Gornja Bistra, domu u Nazorovoj, dječjem selu Lekenik i djeci s posebnim potrebama.

Spomenutu Roperovu obradu već su čuli slušatelji u Njemačkoj te su isprva mislili da je samo riječ o neobičnom vokalu, da bi na kraju putem društvenih mreža shvatili o čemu se radi. Putem YouTubea, u manje od sedam dana, house verziju govora Ingrid Antičević Marinović pogledalo je gotovo 70 tisuća ljudi.