Pretraga

Innovation Academy – prilika za sve koji žele usvojiti znanja i vještine potrebne u budućnosti

A- A+

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije ovog je ljeta kroz ljetnu školu za srednjoškolce pokrenuo projekt Innovation Academy čiji je cilj okupiti talentirane i ambiciozne pojedince te upotpuniti njihovo obrazovanje po pitanju vještina i znanja koja će im biti potrebna u budućnosti. Projekt obuhvaća i zimsku školu, a prvi meetup održat će se 9. studenog u prostorijama HUB 385 s početkom u 15 sati.

Foto: Pixabay

Innovation academy je projekt čiji je cilj nadopuniti obrazovanje talentiranih i ambicioznih učenika srednjoškolske dobi po pitanju važnih znanja i vještina za njihovu budućnost. Projekt obuhvaća ljetnu i zimsku školu, meetupove te veliku konferenciju za učenike srednjih škola koja će se održati u drugoj polovici sljedeće godine.

Buduće vještine u poslovanju

Prvi meetup ove školske godine održat će se u četvrtak, 9. studenog 2017. godine u prostorijama coworking prostora HUB 385 s početkom u 15 sati. Osim neformalnog dijela gdje će sudionici imati priliku međusobno se upoznati i družiti, na meetupu će se kroz kratki panel obraditi tema budućih vještina u poslovanju.

Ova je tema posebno zanimljiva za učenike srednjoškolske dobi koji uskoro biraju smjer svog školovanja, a samim time i područje poslovanja, kako bi im pružila jasniju viziju trendova u poslovnom svijetu i dala odgovor na pitanje koja će znanja i zanimanja biti posebno tražena u budućnosti.

Bit će predstavljen program zimske škole

Na panelu će se također predstaviti program zimske škole Innovation Academy koja će se održati u razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018. godine te će polaznicima nuditi sudjelovanje na čak pet trodnevnih programa na temu poduzetništva, budućih vještina u poslovanju, programiranja, društvenih mreža te komunikacijskih vještina i emocionalne inteligencije.

Ulaz na meetup je besplatan, a svi zainteresirani učenici svoje mjesto mogu rezervirati ovdje.