Pretraga

Top ljetni programi za srednjoškolce samo na Innovation Academy-u ovog kolovoza

A- A+

Innovation Academy program, s naglaskom na inovacije i razvoj vještina, nudi širok raspon uzbudljivih prilika za učenike zainteresirane za područja poput javnog govorništva, informacijske tehnologije, poduzetništva i robotike. Postupak prijave trenutno je otvoren i završava 18. srpnja, pružajući učenicima priliku da unaprijede svoje znanje i dožive nezaboravno iskustvo.

Ljetni program Innovation Academy dobio je ogromne pohvale i pozitivne povratne informacije prethodnih sudionika, s više od 700 zadovoljnih učenika i priznanjima vodećih stručnjaka u polju. Program, u svojem sedmom izdanju, organizira Hrvatski ured za kreativnost i inovacije uz podršku UNICEF-a i Ministarstva obrazovanja Republike Hrvatske.

Program ove godine uključuje osam različitih specijaliziranih modula prilagođenih interesima i vještinama srednjoškolaca. Future Skills, Master of Public Speaking IT genius (početni i napredni), Future Leader, Future Entrepreneur, Digital Skills i Robotics samo su neke od uzbudljivih opcija koje su dostupne. Svaki modul omogućuje sudionicima da dublje urone u odabrano područje i uključe se u iskustvo drugačijeg i kreativnog učenja.

Zainteresirani učenici se potiču da svoje prijave za sudjelovanje u programu podnesu do 18. srpnja 2023. Žiri će pregledati sve prijave i odabrati sudionike na temelju njihove kvalifikacije i motivacije. Uspješni kandidati će biti obaviješteni o rezultatima do 21. srpnja 2023. godine.

Za 97% prethodnih sudionika, Innovation Academy ljetni program  pokazao se vrijednim i korisno provedenim iskustvom tijekom njihovih ljetnih praznika. Angažirana predavanja koja su održali inspirativni govornici ispunila su očekivanja 88% sudionika. Osim toga, 95% prisutnih vjeruje da će stečeno znanje tijekom programa primijeniti u svojim budućim nastojanjima, a 95% bi preporučilo akademiju svojim kolegama.

Za više informacija o Innovation Academy ljetnom programu, posjetite službenu web stranicu.