Pretraga

Organizira se ljetni program koji srednjoškolcima otvara vrata svijeta inovacija: Evo kako se prijaviti

A- A+

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije u suradnji s Uredom UNICEF-a za Hrvatsku, Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Sveučilištem VERN ponosno najavljuje sedmo izdanje ljetnog programa za srednjoškolce – Innovation Academy, koji će se održati od 21. do 25. kolovoza 2023. Sudjelovanje je u potpunosti besplatno, a prijave se primaju do 18. srpnja.

Foto: HUKI

Innovation Academy već sedam godina pruža priliku srednjoškolcima da se upuste u svijet inovacija, programiranja, globalnih trendova na tržištu i tehnologije, te razvijaju svoje meke vještine. Dosad je kroz ovaj program prošlo više od 700 polaznika, koji su stekli neprocjenjivo znanje i iskustvo,  te 25 vrhunskih predavača i mentora.

Ovogodišnje izdanje programa obuhvaća čak osam različitih modula, među kojima su ”Future Skills”, ”IT Genius” (početni i napredni), ”Master of Public Speaking”, ”Future Leader”, ”Future Entrepreneur”, ”Digital Skills” i ”Robotics”. Svaki modul će polaznicima omogućiti usvajanje i razvijanje konkretnih vještina koje će im biti korisne u budućnosti, upoznavanje mladih i ambicioznih vršnjaka te stručnjaka iz navedenih područja.

Prijave za sudjelovanje otvorene su za sve učenike srednjih škola iz cijele Hrvatske do 18. srpnja. Sudjelovanje u programu je u potpunosti besplatno, te je ovo izvrsna prilika za sve zainteresirane učenike da steknu nova znanja i iskustva. Nakon zatvaranja prijava, stručni žiri će pregledati sve prijave i odabrati do 180 sudionika koji će biti obaviješteni o rezultatima do 21. srpnja. Posebno se ističe da je za učenike s prebivalištem izvan Zagreba osigurano 30 stipendija koje pokrivaju trošak smještaja u Zagrebu tijekom trajanja programa, doručak i večeru.

Više informacija i prijavnicu koju je potrebno ispuniti do 18. srpnja možete pronaći ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap