Pretraga

Jazbina iz Gospodara Prstenova napravljena u potpunosti od balona

A- A+

Ljudi zaista imaju svakakve vještine, a među najčudnije spada slaganje predmeta i cijelih prostorija od balona. Jeremy Telford je spojio svoju ljubav prema serijalu Gospodar Prstenova i svoje strast slaganja predmeta od balona kako bi složio pravu ‘napuhanu’ hobitsku jazbinu. 

Jeremy Telford živi u američkoj saveznoj državi Utah, te mu je posao napuhivanje i slaganje balona. Iako se na prvi pogled radi o bezlazlenoj zabavi ovaj majstor balona svoj posao shvaća vrlo ozbiljno. Jeremy je suosnivač firme Balloon Guy Entertainment, te već više od cijelog desetljeća zabavlja ljude diljem SAD. 


Izdvojeni članak

Tinejdžerica napravila haljinu od novina

Osim što je sudjelovao u ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2002. godine, ovaj majstor napuhavanja je dobio nagradu 2009. godine za najboljeg zabavljača u svojoj kategoriji. 

Uz sve to Jeremy piše već svoju drugu knjigu o svojem jedinstvenom poslu. Njegovo najveće postignuće je hobitska jazbina od balona. Kamin, stol, strop, ormar apsolutno sve u ovoj maloj jazbini napravljeno je od različitih oblika balona, koji su složeni tako da tvore predmete. Pogledajte kako je izgledao cijeli proces izgradnje.