Pretraga

Jeftinije ulaznice za konferenciju portala srednja.hr još kratko u prodaji

A- A+

Povodom jedanaestog rođendana organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici. Održat će se 7. studenog u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti, kada ćemo kroz jedanaest panela i predavanja pokušati pronaći odgovore na goruće izazove pred kojima se nalazi naš obrazovni sustav. Ulaznice po sniženoj, early bird cijeni u prodaji su do 16. listopada.

Čeka nas izazovan obrazovni period. Usvojen je novi Zakon o visokom obrazovanju i znanosti, uskoro bismo trebali imati nacrt novog Zakon o odgoju i obrazovanju, Nacionalni ispiti ulaze u sve škole u zemlji, a državnu maturu iz Hrvatskog jezika očekuju znatnije promjene. Sve to je i dalje samo dio noviteta koji ulaze u naš obrazovni sustav, ali i pored njih obrazovanje muče neki stari problemi.

Portal srednja.hr već gotovo jedanaest godina detaljno prati i izvještava o obrazovnom sektoru. Svoj jedanaesti rođendan, stoga, proslavit ćemo na velikom obrazovnom događaju kojeg smo posvetili traganju za odgovorima na izazove koji su pred nama. Konferencija Obrazovanje na prekretnici održat će se 7. studenog u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti.

Kroz jedanaest panela i predavanja razgovarat ćemo o pitanjima koja će biti od temeljnog interesa u nadolazećem razdoblju. Raspravljat ćemo, između ostalog, o novim zakonima, znanjima i vještinama kvalitetnih profesora, deficitarnim nastavnim smjerovima, vezi između školstva i problema u ugostiteljstvu. Slušat ćemo predavanja o znanosti i predviđanju sportskih rezultata, povijesnoj perspektivi sukoba u Ukrajini i online poučavanju učenika. Raspored konferencije pronađite ovdje.

Izdvojeni članak

Obrazovanje na prekretnici: Organiziramo važan događaj posvećen obrazovnim izazovima

Događaj se održava uživo, a online će ga moći pratiti naši pretplatnici kojima smo omogućili i popust na ulaznice. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem Entria po cijeni od 300 kn (39,86 €). Za učenike i studente cijena ulaznica je 150 kn (19,93 €). Godišnji pretplatnici ulaznice mogu kupiti uz 50 % popusta. Zašto postati naš pretplatnik, pročitajte ovdje.

Riječ je o sniženim cijenama u early bird prodaji koja traje još kratko. Ulaznice po ovim cijenama moguće je kupiti do 16. listopada u 23:59 sati. Cijene ulaznica nakon early bird prodaje iznose 350 kn (46,45 €), odnosno 175 kn (23,23 €) za učenike i studente. Osigurajte svoje mjesto već danas putem ove poveznice. Za one koji ne žele propustiti novosti vezane za konferenciju, kreiran je i Facebook događaj dostupan ovdje.

Cijeli program konferencije srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici pogledajte u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Povodom 11. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike Obrazovanje na prekretnici ili preko Facebook događaja ovdje.