Pretraga

Portal srednja.hr uveo je pretplatu: Objašnjavamo što to znači za naše čitatelje

Nakon gotovo 40.000 tekstova i 11 godina rada, portal srednja.hr uvodi pretplatu. Za naše čitatelje koji se ne pretplate, ništa se neće promijeniti – ne ograničavamo broj članaka koje će moći čitati. S druge strane, za čitatelje koji odluče postati dio naše zajednice pretplatnika, pripremili smo niz pogodnosti u tri razreda pretplate. Donosimo sve što trebate znati o srednja.hr+ pretplati te kako odabrati razred koji vam najviše odgovara. Poseban novitet je model pretplate kroz koji naši partneri mogu samostalno objavljivati vijesti na našem mediju.

Uveli smo pretplatu – sada imate mogućnost postati dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika! | Foto: srednja.hr

Kroz više od 11 godina postojanja, portal srednja.hr je postao prepoznatljiv upravo po stručnosti i poznavanju sektora obrazovanja te se tako pozicionirao kao vodeći nezavisni obrazovni medij, što potvrđuje i čitanost. Osim što pišemo o obrazovanju, pokrivamo i druge teme koje su mladima važne. Mjesečno nas čita preko 500.000 čitatelja koji nam redovno poklanjaju svoje povjerenje.

Slijedeći najbolje prakse medija iz cijelog svijeta, odlučili smo da je vrijeme za ponuditi našoj publici nešto novo. Od samog početka smo neovisan medij koji, vođen najvišim standardima novinarske prakse, donosi točne i detaljne informacije o obrazovnom sektoru. To je jedan od glavnih razloga zašto nam se čitatelji vraćaju i čine dio zajednice koja nas svakodnevno čita. Pretplata je način da nas vi, naša zajednica čitatelja, podržite u stvaranju takvog sadržaja.

Domaćim čitateljima koncept pretplate više nije novitet. No, za razliku od modela medijskih pretplata koje ste sreli drugdje, nećemo ograničavati broj članaka koje možete pročitati ako se ne pretplatite. Sav sadržaj portala koji ste do sada kod nas mogli čitati, zahvaljujući podršci naših pretplatnika, ostaje besplatno dostupan. Drugim riječima, svojom pretplatom ne podržavate samo nas, već direktno podržavate i pravo na nesmetan pristup informacijama za sve naše čitatelje.

Pretplatu uvodimo zbog naše zajednice. Želimo postati još bolji, imati više novinara koji će pratiti obrazovni sektor – od vrtića do visokog obrazovanja. Naša pretplata, kojom ne ograničavamo čitateljima pristup važnim informacijama, omogućit će našoj publici da se poveže te postane svjesna svoje važnosti i brojnosti. O ovome, kao i svim razlozima uvođenja pretplate, pisao je izvršni urednik portala srednja.hr u tekstu kojeg možete pronaći ovdje.

Što tu ima za vas?

Imajući na umu naše primarne skupine čitatelja, kreirali smo tri razine, odnosno razreda pretplate: A razred, B razred i C razred. A razred namijenjen je učenicima, studentima i umirovljenicima te je u njegovu cijenu uračunat popust. B razred namijenjen je fizičkim osobama, dok je C razred namijenjen institucijama te tvrtkama. Neovisno o razredu kojeg odaberete, steći ćete pravo na čitanje sadržaja portala s manje oglasa te primanje posebno kreiranih newslettera.

pretplata razred

Foto: srednja.hr

Riječ je o redovitom newsletteru s pregledom najvažnijih događaja u obrazovanju te maturantskom newsletteru s najvažnijim novostima i podsjetnicima oko državne mature. Od njih će posebno imati koristi stručnjaci koji zbog posla žele biti u tijeku s događanjima u obrazovnom sektoru, ali i maturanti, njihovi roditelji i ispitni koordinatori koji ne žele propustiti niti jednu informaciju ili rok u vezi državne mature.

Odaberete li C razred, imat ćete još jednu važnu pogodnost – moći ćete dodavati vlastite vijesti na portal. Uvođenjem pretplate smo željeli uvesti nešto novo u hrvatski medijski svijet. Omogućavanjem institucijama i tvrtkama koje se bave obrazovanjem objavljivanje vlastitog sadržaja, željeli smo im pružiti veću vidljivost. Naš portal okuplja publiku do koju stručnjaci iz obrazovanja žele dosegnuti – objavljivanjem svojih vijesti sada će to moći lakše nego prije. Svaka vijest će prethodno biti odobrena od strane uredništva, a bit će objavljena u rubrici srednja.hr+ zajednica.

Cijena pretplate u A razredu iznosi 301,38 kn, odnosno 40 € godišnje. B razred pretplate košta 376,72 kn, odnosno 50 € godišnje. C razred pretplate košta 904,14 kn, odnosno 120 € godišnje. Pretplatnici A i B razine mogu odabrati i mjesečnu pretplatu, dok je C razred dostupan samo na godišnjoj razini. Mogućnosti pretplate, kao i cijene, provjerite ovdje. Često postavljana pitanja u vezi pretplate pronađite ovdje.

Izdvojeni članak

Nakon 11 godina i gotovo 40.000 članaka srednja.hr uvodi pretplatu za zajednicu

Nova era našeg medijskog djelovanja

Uvođenjem pretplate želimo uvesti nešto novo na hrvatsko medijsko tržište, ali i okupiti zajednicu čitatelja koji podržavaju neovisno novinarstvo kojem smo posvećeni od samog početka. Ta zajednica neće biti samo virtualna, jer se i okupljamo na godišnjoj konferenciji portala srednja.hr, a naši će pretplatnici imati popust na događanja koja organiziramo.

Uvođenje pretplate pripremamo već duže vrijeme, ali njeno uvođenje nije kraj našeg rada, već početak za sljedećih 40.000 tekstova – našu ponudu ćemo poboljšavati i graditi kroz vrijeme. Povjerenje naših pretplatnika iznimno cijenimo i nadamo se da ćemo ga opravdati neprestano podižući kvalitetu sadržaja kojeg objavljujemo. Pridružite se i vi zajednici naših pretplatnika i uključite se u novu eru našeg medijskog djelovanja!

Pretplatiti se možete putem ove poveznice.