Pretraga

Obitelj potvrdila: Pronađena 26-godišnja djevojka koja je u nedjelju nestala u Zagrebu

A- A+

U Zagrebu je nestala 26-godišnja Ana Krištić. Kako stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, djevojka je nestala s adrese u Jarnovićevoj ulici, a datum nestanka je 19. ožujka. I obitelj je putem društvenih mreža zatražila pomoć onih koji bi mogli raspolagati informacijama koje mogu koristiti u potrazi.

Dopuna teksta, 21. ožujka u 11:00 sati: Ana Krištić, objavio je Večernji list pronađena je, potvrdila je za Večernji Anina obitelj. Kažu da su o svemu obavijestili policiju, a podaci u nestanku uklonjeni su iz evidencije nestalih osoba.

Ana Krištić|foto:nestali.hr/facebook

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavljeno je kako je u Zagrebu, s adrese u Jarnovićevoj ulici, 19. ožujka nestala 26-godišnja Ana Krištić. Prema opisu, djevojka je visoka oko 170 cm, nosi cipele broj 38, ima smeđu kosu i oči smeđe boje, ravan nos te je srednje tjelesne građe.

U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu zimsku jaknu, bijelu duksu s kapuljačom, bijelu trenirku i sivo-bijele tenisice. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Ako raspolažete nekom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese [email protected].

Osim policije, Anu traži i obitelj, koja je, među ostalim, pomoć potražila putem društvenih mreža.