Pretraga

Kakva igra! Pao višegodišnji rekord u Potjeri, natjecatelji osvojili dosad najveći iznos

A- A+

Nova sezona HRT-ove Potjere s emitiranjem je započela tek nedavno, a već je oboren dugogodišnji rekord. U sinoćnjoj epizodi natjecatelji su osvojili najviši iznos – čak 294.000 kuna!

U 954. epizodi ‘Potjere’ osvojen je rekordni iznos | screenshot: HRTi

Marko, Julije, Robert i Antonio – imena su četiriju igrača koji se ne znaju od ranije moraju igrati kao tim ako žele osvojiti novac. Pogađate, riječ je o natjecateljima Potjere. Navedena četvorka nastupila je u sinoćnjoj epizodi, a izvrsnim znanjem i nastupom osvojili su rekordni iznos – čak 294.000 kuna.

Natjecatelj i kapetan ekipe Marko na ploči je osvojio 28.000 kuna, ali je prihvatio višu ponudu od 100.000. Nakon njega nastupio je Julije iz Zadra koji je prihvatio srednji iznos, 14.000 kuna. Kvizaš iz Splita, koji je u brzopoteznoj je rundi osvojio 17.500, ali je baš kao kapetan odabrao i obranio viši iznos, što je u njegovom slučaju 90.000 kuna. Istu višu ponudu uzeo je i obranio Antonio iz Dubrovnika, inače student kemije.

– Ja sam sad kao hrvatska protiv Brazila 2006., znači potpuno rasterećeno pa vidjet ćemo, rekao je lovac Krešo uoči svoje završne potjere.

U svom završnom krugu Krešo nije znao odgovor na tri pitanja, što su natjecatelji dobro iskoristili – njihov suigrač Robert znao je odgovor na sva tri! Svaki od natjecatelja kući je tako ponio 73.000 kuna.

– Drago mi je da dečki nose rekordni iznos, nadam se da HTV neće zbog ovoga morati povisiti pretplatu… ‘ušparalo’ se za ovog prvenstva što ga nije bilo. Uglavnom dečki, svaka vam čast, žao mi je što se više nećemo vidjeti ovdje, možda se vidimo na nekim pub kvizovima, rekao je lovac Krešo nakon ‘žestoke’ igre.

Kapetan ekipe Marko istaknuo je kako je lijepo upisati se u knjigu rekorda te da je prezadovoljan.

– Meni je ovo treći pokušaj, prvi puta sam uspio doći do nekog iznosa, a najsretnija će biti moja žena, zaključio je natjecatelj Robert koji se posebno istaknuo znanjem.