Pretraga

Gdje ići na kviz u Zagrebu? Najveća studentska udruga dala je savjete

A- A+

U zadnjih je par godina kvizaška scena u Zagrebu procvala i danas možemo pronaći neki kviz gotovo na svakom uglu. Posjetiti sve te kvizove bilo bi jako izazovno i dugotrajno, stoga vam donosimo kvizove koji se prema našem kriteriju  najviše istiću i nadamo se da ćete se  inspirirati  ako ste u potrazi za novim mjestom za kviz za sebe i svoju ekipu.

Foto: Unsplash

Kvizašima iz studentskih domova zbog svoje je lokacije poznat FastFactsTrivia. Održava se svaki tjedan na tri lokacije i u tri kruga vas vodi kroz pitanja iz svih poznatih i nepoznatih kategorija. Pitanja su zanimljiva i osigurane su brojne nagrade za velik broj ekipa.

Ako vas privlači dobra atmosfera i energija mladih ljudi, možete se zaputiti na Kvizilijadu. Svaki dan preko tjedna u različitim kafićima, kao što su Innotesco bar, Debeli Dabar i Caffe VOX,  Ilija donosi pitanja različite težine iz različitih područja, a znali vi odgovor ili ne, jedno je sigurno – dobro ćete se zabaviti.

Ako ste više zainteresirani za smireniju atmosferu, Vintage Industrial Bar je pravo mjesto za vas. Uz kvizove općeg znanja jednom tjedno imate priliku zaboraviti na vaše brige u lijepom dekoru. Još jedna prednost su povremeni glazbeni i filmski tematski kvizovi.

Ako vas pak zanimaju specifične teme, možete se zaputiti na Samo Jedan Pub Kviz. Uz njih jedan dan možete nabrajati najveće hitove Tailor Swift, a drugi se dan prisjetiti tko je zabio najviše golova na zadnjem Europskom prvenstvu. Kvizovi se održavaju u Caffe Baru Cherry Tree i gotovo svaki dan do početka srpnja nude novu temu koja će zagolicati vašu maštu.

Većina nabrojenih kvizova se održavaju u centru, ali ne smijemo zaboraviti na kvartovske kvizove. Ako želite smireniju atmosferu i upoznati se s redovnim kvizašima u susjedstvu, a istovremeno uživati u vašem omiljenom lokalnom kafiću, takvi su kvizovi idealna opcija za vas, primjerice kviz na Savici u Imperia Wine and Coffee Baru.

Raspad SiSTEM-a

Za studente iz STEM područja, i sve koji se tako osjećaju, eSTUDENT-ov tim Popularizacija znanosti održava drugi u nizu kviz znanstveno-popularnog karaktera. Ako želite pokazati svoje znanje iz kemije, matematike, fizike, biologije, računarstva i drugih znanstvenih grana ili se samo želite dobro zabaviti i osvojiti odlične nagrade, pridružite nam se 9. svibnja na još jednom Raspadu SiSTEM-a.

Za više informacija i početak prijava, pratite naše društvene mreže.

Saznajte više!

Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – FacebookuInstagramu, Linkedlnu, TikToku i YouTubeu. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.