Pretraga

Lajk naš svagdašnji: Sva lica gega ili tajica

A- A+

Kako nije bilo logičke sile koja bi pojasnila razloge zbog kojih neke žene* nasilno na sebe navlače tanje verzije donjeg dijela ronilačkog odijela, kroz koji ima se naziru rubovi spolnih ekstremiteta, odgovor sam pronašao u sferi paranormalnog. Jer da me jebeš nitko normalan to na sebe ne bi navukao. Dakle iza pošasti tajica po cestama krije se dubina, kompleksnost duše i višedimenzionalnost povr’ svega.

www.pticica.com

Kad god vidite * ovaj znak, znajte da se tekst odnosi samo na skupine iz upozorenja.

* UPOZORENJE:

‘Ovo se odnosi samo na određene žene koje možete prepoznati po tome što danonoćno po cesti nose tajice ili gege. Ne odnosi se na žene koje danonoćno po cesti ne nose tajice ili gege. Ja znam da mi te žene neće vjerovati, pa će se neke možda naći i uvrijeđene, ali sve što govorim je živa istina koju bi i same znale da kojim slučajem imaju pristup višoj dimenziji u kojoj vlada vrhovno biće sačinjeno od zajedničke svijesti žena koje nose tajice, zvano Lili. ‘

Izdvojeni članak

Ženski odjevni predmeti, koji nisu privlačni muškarcima

Zašto žene, u zadnje vrijeme, preferiraju gege ili tajice?

Da su žene * kompleksna, duboka i višediomenizonalna bića može se pročitati u gotovo svim ženskim* časopisima, negdje pri kraju izdanja tik do kviza koji vam ovisno o odgovorima pod A, B ili C precizno odgovara na jedno od najstarijih ljudskih pitanja, ‘Tko sam i zašto sam ovdje?’ Neviđenom razinom umnosti, taj test na zaokruživanje, odgovara i na pitanje čime ćete se u životu baviti i bogami je začuđujuć broj budućih uspješnih poslovnih žena*. Prema nepogrešivom kvizu na zaokruživanje, samo je pitanje dana kada će Todorich pozvatu Baru sa kruha i sireva i kazati da joj ustupa svoju fotelju kralja hrvatskog trgovačkog monopola.

No pored tih časopisa potražio sam i druge činjenične dokaze o višedimenzionalnosti žena koje danonoćno nose tajice. U tom svom epopejnom istraživanju spoznao sam da ta višedimenzionalnost prelazi domenu samih karakternih osobina i, naravno, zalazi u sferu onostranog i paranormalnog. Prava priroda te višedimenzionalnosti jest da neke žene* paralelno postoje u još jednoj, samo njhovoj, dimenziji. U toj dimenziji vlada vrhovno biće njihove zajedničke svijesti zvano ‘Lili’. Tu se vječito reprizira ‘Santa Barbara’ ali i daju stroge upute nekim pripadnicama ljepšeg spola. Eto ima neki dan da im je zajednički um Lili, iz te druge dimenzije, svima naredio: Sve nosite gege ili tajice, majku vam vašu*!

Zašto je dobro nositi gege ili tajice?

Kako nije bilo logičke sile koja bi pojasnila razloge zbog kojih neke žene* nasilno na sebe navlače tanje verzije donjeg dijela ronilačkog odijela, kroz koji ima se naziru rubovi spolnih ekstremiteta, odgovor sam pronašao u sferi paranormalnog. Jer da me jebeš nitko normalan to na sebe ne bi navukao. Dakle iza pošasti tajica po cestama krije se dubina, kompleksnost duše i višedimenzionalnost povr’ svega.

Dobro sad kad sam nesumnjivo zatvorio sve sumnje oko tog pitanja, evo i par razloga zašto je dobro danonoćno nositi gege ili tajice:

Izdvojeni članak

Najgori modni trendovi desetljeća

Znaš da se ne radi o transvestitu koji bi ti ga metnuo

Tako je, kako tajice, suprotno svom imenu, ne taje baš ništa vrlo lako se može nazrijeti radi li se o pomahnitalom transvestitu s erekcijom. Naime tajice veoma precizno ocrtavaju rub ženskih spolnih organa, te jasno pokazuju tu graničnu crtu ( camel toe) žena* i transevestita. Uz to ocrtavnje spolnih organa je veoma ukusno, damski i dostojanstveno.

Možeš vidjeti guzu i guze

Za sve ljubitelje ženskih stražnjica tajice ili gege su dar od Stvoritelja (tajica ili gega). To se pogotovo odnosi na oveće cure s junačkim srcem, koje usprskos zdravoj logici i poznatom zvuku pucanja kroja na tajicama dok ih navlače(jer i elastika ima svoje granice), i dalje na sebe oprezno navlače te hlačice. Kod njih naime ljubitelji guza mogu vidjet ne samo jednu stražnjicu već, kako je ponavljanje majka znanja, tajice magično otkrivaju i drugu manju stražnjicu odmah ispod prve, pa treću još malo manju i tako u transcedentalnu mesnu beskonačnost.

Izdvojeni članak

Najgori muški odjevni predmeti

Ušteda za proizvođače ženskog donjeg rublja

Svaka kojoj šapće vrhovna Lili zna da na tajice moraš odjenuti tangu! Ne mere na nju gaćice nikako jer im se strašno ocrtava rub i jer sprječavaju da se oblik stražnjice javno svima obznani u svom punom potencijalu. Zbog toga moraš nositi tangu na koju se potroši mnogo manje matrijala nego za izradu običnih hlačica. Kasnije te novce proizvođači mogu iskoristiti za podizanje plaća svojim radnicima. Recimo za svaku prodanu tangu Zara svojim brazilskim robovima udijeli jedan orašasti plod mjesečno više.

Možeš ocijeniti težište žene te procijeniti je li sposobna za orat zlatna polja

Kako ocrtavaju liniju tijela, tajice s kilometra otkrivaju da dama ima krive noge, takozvane ixerice. Da nema tih tajica to bi se teško i spoznalo. Ali umjesto da žene malo zamaskiraju svoje biološke nesavršenosti one nam ih u tajicama svima lijepo prezentiraju. To je super jer tako čim vidiš curu sa popularnim ixericama znaš da ne može dugo izdržati pognuta s motikom i kopati kunpire.

Izdvojeni članak

Muški odjevni predmeti koji dobro stoje na svakoj curi

Na sve se slažu

Određene mlade Hrvatice non stop nose te gege ili tajice i kombiniraju na sve kombinacije. Kad već izgledaš pomalo jeftino po cesti, što ih onda ne bi navukla i pod onu malu haljinicu za svečane prigode, na fakultet, za trčanje, na vjenčanja, na bebu od godine dana. Zašto da itko na ovom svijetu bude uskraćen za oblik tvojih spolnih ekstremiteta kada su svi tako živo zainteresirani. A i mnogo se uštedi kada uvijek i na sve nosiš iste hlačice koje su prvobitno bile namijenjene za olimpijce atletičare.

Uče te da cijeniš prave žene

Povr’ svih svojih funkcija, tajice nas muškarce uče da cijenimo prave žene koje imaju svoje privatno ja, ono na koje vrhovna Lili ne utječe. Koje imaju svoje dostojanstvo i ukus koji se ne poklapa sa pretjeranim neukusom. Pokazuju nam također kako ne treba odgajati svoju djecu i kakve zanemarivanje može imati posljedice.

Zato svakako zanemarujte svoju djecu jer nema na svijetu bolje i zdravije stvari za univerzum od tajica! Da nije tako, pa ne bi ih dobar postotak mladih i malo starijih dama nosilo danonoćno. Zna Lili šta valja, jebemu.