Pretraga

Maloljetnicu udario auto dok je stajala ispred kuće: Vozač (30) pobjegao s mjesta nesreće

A- A+

Maloljetnica je nastradala u prometnoj nesreći koju je u Zasadbregu kod Čakovca izazvao 30-godišnji vozač Opela. Vozač je u zavoju djelomično sišao izvan kolnika te je udario u mlađu maloljetnicu koja je stajala na ulazu u dvorište obiteljske kuće. Djevojčica je teže ozlijeđena, a vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće pronašla je policija.

policija, policijski automobil

Foto: Unsplash

U petak, 19. kolovoza oko 20.30 sati u Zasadbregu kod Čakovca dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena maloljetnica. Utvrđeno je kako se 30-godišnji vozač Opel Astre nije kretao sredinom prometne trake, zbog čega je u blagom zavoju automobilom djelomično sišao izvan kolnika i udario maloljetnicu koja je stajala na kolnom ulazu u dvorište obiteljske kuće.

Izdvojeni članak
hitna pomoć vozilo

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 17-godišnji biciklist: Tipkao je po mobitelu dok je vozio

Djevojčica je pala na asfaltirani kolni ulaz. Teško je ozlijeđena i prevezena je u čakovečku bolnicu gdje je zadržana na liječenju. Vozač je napustio mjesto događaja prije dolaska policije, koja ga je uspjela pronaći i uhititi.

Uzeti su uzorci krvi i urina 30-godišnjaka koji je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, a nad Opel Astrom bit će proveden izvanredni tehnički pregled.