Pretraga

Instruktor o prometnim nesrećama s kandidatima: ‘Htjela je odustati od vožnje, to je ipak trauma’

A- A+

Instruktor Trulac, najpoznatiji instruktor u Hrvatskoj koji svoje videe i savjete o vožnji stavlja na YouTube i TikTok, odveo nas je na vožnju u kojoj nam je otkrio i kako je imao tri prometne nesreće dok su za volanom bili kandidati. Iako niti jedna nije bila teška prometna nesreća, ipak je na neke od kandidata to ostavilo određene posljedice.

Autoškola Danko

Ilustracija: Autoškola Danko

Što kada vam se dogodi prometna nesreća kao kandidatu koji uči voziti u autoškoli? Iako nisu bile teške, instruktor Trulac s nama je podijelio kako je izgledalo kada je s kandidatima doživio čak tri prometne nesreće.

– Dva puta smo dobili u ‘guzicu’, jednom zato što nismo krenuli na vrijeme, odnosno je crkao auto, a lik iza je kopao po mobitelu, dodao je gas i lupio me, rekao je Trulac.

@srednja_hr Zna se dogoditi i u autoškoli 🥹 #srednjahr #auto #autoskola #instruktortrulac #prometna ♬ original sound – srednja_hr

‘To je ipak trauma kandidatima’

Iako niti jedna nesreća nije bila krivica kandidata, na neke je ipak ta situacija ostavila i malo dublje posljedice.

– Išli smo ravno i bio je neki lik u Škodi i htio nas je zaobići prije nas skrenuti u desnu ulicu i pogodio nas. Kandidatkinja se uplašila, to joj je bio sedmi sat i čak je nakon toga htjela odustati jer to je trauma ipak, objašnjava nam Trulac.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Što kandidate najviše ‘muči’ na ispitima vožnje? Instruktor Trulac jedan faktor smatra presudnim

Na instruktoru je odgovornost, ali promet je nepredvidljiv

Dodao je i kako tijekom vožnje on kao instruktor mora jako paziti na cijelu situaciju, ali da je promet ipak nepredvidljiv i da je nemoguće predvidjeti što se sve može dogoditi. Cijelu vožnju i intervju s instruktorom možete pogledati na našem YouTube kanalu.