Pretraga

Mladić (25) iz Zagreba javio se na oglas za ‘masažu i upoznavanje’: Na kraju ga opljačkali

A- A+

‘Masaža i upoznavanje’. Oglas je to koji je privukao 25-godišnjaka kod 41-godišnje žene i njenog suradnika. No, umjesto takve ili bilo kakve slične usluge, dobio je – prazan novčanik. Na adresi mu je troje muškaraca prijetilo pa je u strahu za vlastiti život dao sav novac koji je imao.

masaža

Ilustracija: Pixabay

Zagrebačka policija ima dosta intrigantnu priču o razbojništvu koje se dogodilo na Peščenici ovog ljeta. Nakon provedene istrage, objavili su detalje.

Namamili dečka na ‘masažu i upoznavanje’ pa ga opljačkali

Priča ide ovako; muškarac i žena, oboje u dobi od 41 godinu, objavljuju oglas za upoznavanje i masažu. Sve to čine s ciljem, kako će se kasnije saznati, ističe Policija uprava zagrebačka, ostvarivanja nepripadajuće imovinske koristi.

Nekoliko dana kasnije, na oglas se javlja stanoviti 25-godišnjak. Telefonski naziva gore spomenutu ženu te po njenim uputama dolazi u kuću na području Pešćenice. Kada je ušao u kuću na adresi, mladić je ženi dao 700 kuna, kako je bilo i dogovoreno za uslugu i ušao u sobu. Tad nastaje drama.

U sobu ulazi, osim žene, i muškarac s početka ovog teksta, a s njim još dvojica policiji nepoznatih muškaraca. Oni su, pišu iz zagrebačke policije, mladiću prijetili pa tako uspjeli iznuditi još 1.500 kuna. Taj im je novac dao bojeći se za vlastiti život, izvještavaju iz policije, a onda napustio kuću.

Izdvojeni članak
policija

Nema koga nije pokrala: 26-godišnjakinja pljačkala ljude po Zadru, šteta 36.000 kuna

Prevarili još jednog, šteta ukupno 6.000 kuna

Sredovječnom dvojcu s Pešćenice nije bilo dovoljno. Oglas nisu skinuli pa se na njega, početkom rujna javio i 38-godišnjak. I on je, kao mladić prije njega, kontaktirao ženu iz oglasa i dogovorio da će doći u njenu kuću na Pešćenici. Konkretno, po njega je autom došao 41-godišnjak koji je sa ženom postavio oglas. Muškarac je ženi po ulasku u kuću dao 800 kuna, no umjesto usluge ‘masaže i upoznavanja’ dobio je – prijetnje.

Konkretno, u kuću su, kao i u prvoj priči, ušla još dvojica nepoznatih muškaraca koji su, kako piše zagrebačka policija, ‘uz prijetnju čvrstim predmetima’ zatražili još novca. U strahu za vlastiti život, kao i dečko prije njega, 38-godišnjak je razbojnicima predao novac. 

Policija je ovaj slučaj pomno istražila i zaključila da je dvojac s Pešćenice u dva navrata ukupno oštetio ljude za nekih 6.000 kuna. Osumnjičeni su za razbojništvo, stavljeni u pritvor, a nadležnom je državnom odvjetništvu predano posebno izvješće.