Pretraga

Nakon nedjeljnog kupanja u Dravi nestao srednjoškolac – Sestra moli za pomoć

A- A+

Srednjoškolac Štefan Weissenbeger iz Osijeka nestao je u nedjelju nakon što je s društvom skakao u Dravu. Na desnoj ruci ima tetovažu krunice, a na nozi križ. Srednje je građe, visok oko 180 cm, a ako imate bilo kakve informacije javite policiji ili na broj 0989000288.

foto: Štefan Weissenbeger

– Naime moj brat je zadnji put viđen u nedjelju kako s društvom skače u Dravu. Od tada mu je nestao trag nitko ništa nije poduzeo kad nije izašao iz vode. Svi su šutjeli do kasnih večernjih sati, a on se nije pojavio nigdje..Priča mi baš ne drži vodu. Molim Vas pomozite, rekla je Štefanova sestra Kristina.

Posljednji puta viđen je u nedjelju 07.06.2015 na osječkom mostu kako skače u Dravu s prijateljima. Stefan ima plavo obojenu kosu i plave oči, a detaljne informacije su objavljene su na portalu nestali.hr.

– Znam da je snažan i zna plivati- živ je! Samo ga nađite, molim Vas svaka informacija je dobrodošla! Nešto u toj priči fali, skakao je s mosta, isplivao je i onda je nestao, a nitko nije reagirao jer su mislili da se šali, izjavila je Kristina Weissenberger koja vjeruje da joj je brat i dalje živ.