Pretraga

Ne klikajte: Facebookom kruži nova ZET lažna stranica

A- A+

Novi dan, nova Facebook prevara. Ovoga puta je osvanula lažna Facebook stranica naziva ‘ZET HR’ koja, navodno, nudi pogodnosti kojima bi bilo teško odolljeti. Kao što je godišnja karta za samo 2.35 eura. Naravno, kao ni obavijest da će tramvaj doći za 0 minuta, ni ovo nije istina. Nemojte kliknuti na poveznicu, jer biste mogli ostati bez sredstava na računu ili svih osobnih podataka.

ZET prevara Facebook

Foto: srednja.hr

Na Facebooku je nedavno osvanula lažna stranica ‘ZET HR’ koja se koristi imenom Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET). Na njoj postoji samo jedna objava u kojoj poetski piše kako s dolaskom proljeća ZET nudi posebne pogodnosti. Ne samo što se već po fotografiji vidi da se radi o ni malo stručnoj montaži, jer je tramvaj prikazan zrcalno, na primjer, već i po gramatičkim greškama u objavi.

Jedna od tih navodnih pogodnosti je posebna ponuda godišnje karte za koju će građani morati izdvojiti samo 2,35 eura i to bez ikakvih provizija, što je posebno naglašeno. Istaknuto je kako je ova ponuda ograničenog trajanja i svi zainteresirani će moći iskoristiti ovu priliku do 24. ožujka 2024. godine.

U toj jednoj i jedinoj objavi na lažnoj stranici ‘ZET HR’ stoji kako biste trebali otvoriti poveznicu preko koje biste trebali primiti svoju personaliziranu karticu, nakon uplate od 2,35 eura. Ni u kom slučaju ne biste trebali otvarati poveznicu jer postoji potencijalna opasnost krađe osobnih podataka i vašeg novca.

Izdvojeni članak
Kampus Borongaj studeni 2023

Dobra vijest za zagrebačke studente: Mijenja se vozni red ZET linije koja vozi do više fakseva

– S dolaskom proljeća tvrtka ZET nudi: Uživajte u besplatnom putovanju 12 mjeseci uz Vrijednosna Karta.  Kupite našu karticu za samo 2,35 € i zaboravite na provizije. Ponuda vrijedi do 24.03.2024. Kliknite na poveznicu ispod kako biste primili svoju novu personaliziranu karticu, stoji u objavi.

Ne savjetujemo da klikćete na link na njihovoj objavi, ali ako želite vidjeti kako ona izgleda kako biste se malo nasmijali, slobodno kliknite ovdje.

Ako želite vidjeti kako izgleda pravi ZET, ovo je njihova službena Facebook stranica.