Pretraga

Ne prepisuje se samo u školi: Vojnoj policiji prijavljeno varanje na ispitu iz Engleskog jezika

A- A+

Izgleda da ne prepisuju samo učenici u školi, već i odrasle osobe i to, ni više ni manje nego – visoki časnik u Zapovjedništvu hrvatske kopnene vojske. Sumnja se da je varao, odnosno prepisivao na ispitu iz Engleskog jezika. Zbog toga je prijavljen Vojnoj policiji.

en.wikipedia.org

Kako je otkrio Dnevnik Nove TV, odnosno reporterka Ivana Pezo Moskaljov, u Hrvatskoj vojsci došlo je do novog skandala i to zbog ispita iz Engleskog jezika. Naime, sumnja se da je na tom ispitu visoki časnik u Zapovjedništvu hrvatske kopnene vojske – varao.

– U prijavi se problematizira njegov uzastopno loš rezultat na testiranju iz znanja engleskog jezika što se naknadno promijenilo pa je na jednoj od posljednjih provjera briljirao. Sada se želi utvrditi je li za ispit naučio i bio na nekoj brzoj poduci ili je na ispitu varao odnosno imao i malu pomoć iznutra u Središtu za strane jezike ‘Katarina Zrinska’ na Hrvatskom vojnom učilištu kojem pripadnici Oružanih snaga uče i testiraju znanje stranih jezika, rekla je reporterka Nove TV.

Izdvojeni članak

[FOTO] I vojska otvorila studentski dom: Evo gdje će živjeti budući časnici

Njegov slučaj je prijavljen Vojnoj policiji, a istražitelji su o ispitima razgovarali s djelatnicima Odjela za testiranje.

– Službene potvrde nema, neslužbeno se može čuti da bi se istraga mogla proširiti i na još neke osobe, rekla je reporterka Pezo Moskaljov.