Pretraga

Nemate planove za nedjelju popodne? Možete otići na studentski humanitarni buvljak u Zagrebu

A- A+

Učinite nešto korisno ove nedjelje i posjetite jesenski humanitarni buvljak koji će se održati u Studentskom domu na Cvjetnom od 14 sati. Ovaj događaj ima za cilj podržati humanitarnu udrugu koja se bavi školovanjem djece u Africi, pružajući priliku za druženje, šoping i doniranje.

odjeća buvljak

foto: Canva

Jesenski humanitarni buvljak donosi priliku za sve one koji su tijekom čišćenja ormara pronašli nepotrebne stvari ili se žele riješiti odjeće i predmeta koje više ne koriste. Buvljak organiziraju studenti, a održat će se ovu nedjelju, 5. studenog u Studentskom domu Cvjetno naselje.

Buvljak će početi u 14 sati i trajat će do 19 sati. Ovo je prilika za čišćenje ormara od nepotrebnih stvari i pronalazak novih po povoljnim cijenama, a istovremeno se podržava i važan cilj.

Izdvojeni članak
humanitarni buvljak studenti rijeka

Studenti organiziraju humanitarni buvljak: Evo kada se možete uključiti

Naime, sav novac koji se donira ide humanitarnoj udruzi za školovanje djece u Africi. Sudjelovanjem u ovom događaju pomažete stvaranju bolje budućnosti za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Buvljak je odlična prilika za šoping, druženje i pritom činjenje dobrog djela. Svatko tko sudjeluje doprinosi obrazovanju djece u potrebi, pružajući im bolju budućnost. Ako ste slobodni ove nedjelje, pridružite se ovom humanitarnom buvljaku, pronađite nešto za sebe ili svoje najbliže, znajući da svojim sudjelovanjem doprinosite plemenitoj inicijativi.