Pretraga

Neobična audicija: hrkanjem zaradite tisuću kuna

A- A+


Izdvojeni članak

Studenti za studente: iz podruma FPZG-a kreće TV Student

Želite li zaraditi tisuću kuna samo spavajući? Tu priliku vam nude studenti Televizije student koji su osmislili Hrkodrom, audiciju TV studenta. Pod sloganom ‘Hrkanjem do soma kuna!!!’ ekipa TV studenta napravila je ideju za noćnu emisiju. Snimat će ljude koji spavaju i hrču, a najbolji hrk osvojit će tisuću kuna. O pobjedničkom hrku odlučivat će izravni glasovi gledatelja.

Iako se u mnogim situacijama ne isplati, hrkanje nekome može biti izvor jednokratne zarade. Naime redakcija TV studenta odlučila je otvoriti Hrkodrom, emisiju koja će prikazivati po dva sata osobe koje spavaju i hrču. Prikladno, ova emisija emitirat će se u noćnom programu i to od ponoći do zore.

Gledatelji će u noćnim satima moći gledati hrkače i izravno glasovati za najbolji hrk. Onaj spavač koji svojim hrkanjem osvoji gledatelje dobit će nagradu od tisuću kuna.
Ekipa TV Studenta trenutno je u traženju potencijalnih spavača i hrkača koji bi dopustili da ih se snima dva sata dok spavaju.

Svi zainteresirani za ovaj projekt mogu se prijaviti na [email protected], a rok za prijave traje do 17. prosinca.
Televiziju Student možete pratiti u sklopu platforme IskonTV ili pak na ovom linku, a sve obavijesti o emisijama dostupne su i na njihovoj Facebook stranici