Pretraga

Nezaposlena učiteljica pronašla ogroman novac, pa ga odmah vratila vlasniku

A- A+

Vozeći se cestom, nezaposlena učiteljica Candace Scott iz Teksasa, autom je pregazila torbu prepunu love. U novčanicama od 100 dolara, bilo je ukupno 20 tisuća dolara, a učiteljica ni trenutka nije dvojila da uzme novac, koji joj ne pripada. Vidjevši logo banke na pronađenoj torbi, pronašla je prvu poslovnicu iste te ju odmah vratila. Izgubila je posao, nakon što je s obitelji promijenila mjesto stanovanja, a za pronalazak je nagrađena s 500 dolara.

Screenshot: KBTX

Nezaposlena učiteljica Candace Scott iz Teksasa pregazila je vozeći se cestom, vrlo vrijednu torbu. Nije se radilo o Louis Vuittonovom primjerku, nego o torbi prepunoj novčanici od 100 dolara, ukupno njih 20 tisuća. Međutim, učiteljica se odmah odvezla do najbliže poslovnice banke, čiji je logo vidjela na pregaženom predmetu i vratila pronađeni novac.

Izdvojeni članak

Video: Nezaposleni novinar otpjevao svoj životopis i postao internetska senzacija

Inače učiteljica je posao izgubila jer je odlučila s obitelji promijeniti mjesto stanovanja. Prije nego je ugledala logo banke strahovala je na trenutak, misleći da je u torbi ‘prljavi’ novac.

– Pronašla sam nešto što mi ne pripada. I željela sam to vratiti osobi kojoj pripada, rekla je učiteljica Scott za KBTX, dodajući da nije ni trenutak pomišljala zadržati novac, unatoč svojoj poslovnoj situaciji.

– Ljudi mi ne vjeruju kad im to kažem, ali ta mi misao nije prošla kroz glavu. Samo sam novac htjela vratiti, razmišljajući o tome u kolikoj je panici vlasnik, pojasnila je Candace.

Novac je trebao biti umetnut u jedan od bankomata. Učiteljicu je za vrijedni pronalazak banka nagradila s 500 dolara.

var p = new anv_pl_def();p.loadVideoWithKey(“eyJtIjoiR1JUViIsInAiOiIzMyIsInYiOiIyNjIyNDk2In0=”);