Pretraga

Novi detalji nasilja u Splitu: Maloljetnici i 18-godišnjak teško ozlijedili mladića, odvedeni u pritvor

A- A+

Četiri maloljetnika i 18-godišnjak osumnjičeni su za teško tjelesno ozljeđivanje 22-godišnjaka ispred splitskog kluba ovog vikenda. Jedan od maloljetnika je i šef dojučerašnjeg šefa splitske policije koji je zbog toga podnio ostavku. Život ozlijeđenog 22-godišnjaka je u opasnosti, a sva petorica osumnjičenika trenutno su u pritvoru.

u pozadini split crno bijelo, naprijed policijska plava rotirka u boji

Split | foto: Unsplash, Canva

Šibenska policija, koja je preuzela slučaj novog nasilja u Splitu jer je u njemu sudjelovao sin dojučerašnjeg načelnika splitske policije, objavila je da su osumnjičeni za napad četvorica maloljetnika i 18-godišnjak. Teško su tjelesno ozlijedili 22-godišnjaka u noći s petka na subotu ispred splitskog kluba.

– U subotu, 6. travnja oko 3:30 ispred kluba u ulici Supavla u Splitu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, tjelesno su napali 22-godišnjaka na način da su mu zadali više udaraca nogama i rukama u predjelu tijela i glave. Oštećenom 22-godišnjaku su u KBC Split konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život, stoji u priopćenju Policijske uprave šibensko-kninske.

Izdvojeni članak
Policija

Splitski načelnik policije dao ostavku, njegov sin sudjelovao u tučnjavi mladića

Sva petorica osumnjičenih odvedena su u pritvor uz kaznenu prijavu državnom odvjetništvu. Podsjetimo, jedan od osumnjičenih u sukobu je i sin Slobodana Marendića koji je u nedjelju zbog toga podnio ostavku na čelu splitske policije.