Pretraga

Novi detalji nesreće u kojoj su ozlijeđeni maturanti: Nema životno ugroženih, ali neki će na operaciju

A- A+

Nakon prevrnuća traktora s prikolicom u kojoj su se vozili maturanti labinske srednje škole, ravnateljica pulske bolnice, Irena Hrstić, iznijela je nove informacije o ozlijeđenima. Prema njenim tvrdnjama, ozlijeđeno je 16 maturanata. Njih troje morat će ostati u bolnici, dok će ostali, najvjerojatnije, biti pušteni na kućnu njegu.

hitna pomoć vozilo

Screenshot: YouTube

Danas ujutro tijekom proslave norijade, prevrnuo se traktor s prikolicom u kojoj su se vozili maturanti Srednje škole Mate Blažine u Labinu. Kako smo jutros izvijestili, prometna nesreća dogodila se na putu iz Labina u Prtlog. Prikolica se prevrnula na nizbrdici, na cesti za Dugu Luku. Na mjesto nesreće ubrzo su stigli vatrogasci, policija i hitna.

Prema najnovijim informacijama koje je novinarima iznijela Irena Hrstić, ravnateljica pulske bolnice, ozlijeđeno je 16 maturanata. Njih 14 prevezeno je u pulsku bolnicu, dok je ostatak otišao u onu u Rijeci. Hrstić kaže da će ih troje ostati u bolnici, a da će ostali, najvjerojatnije, biti pušteni na kućnu njegu, prenosi Index.

Izdvojeni članak
prevrnula se prikolica s maturantima

Strava u Istri: Prevrnula se prikolica u kojoj su se vozili maturanti, više ozlijeđenih

Od troje zadržanih u bolnici, dvoje mora ići na operaciju. No, dobra vijest je da su svi stabilno te da nitko nije u životnoj opasnosti. O detaljima nesreće govorio je za N1 Saša Stepančić, zapovjednik JVP-a Labin, rekavši da je do izlijetanja traktora s ceste došlo uslijed pregrijavanja kočnica. Kaže da je traktor sletio 20 metara u provaliju.

Podsjetimo, ovo nije današnja prva intervencija na norijadi. U Dubrovniku su ujutro maturanti zapalili gume pa su na teren izašli vatrogasci i ugasili požar. Cijelu norijadu pratimo u našem tekstu uživo kojeg možete pročitati na sljedećoj poveznici.