Pretraga

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u centru Rijeke: Maloljetnika izuli i tukli ga nogama na podu

A- A+

U samom centru Rijeke, na Trgu Riječke rezolucije, zabilježen je novi slučaj vršnjačkog nasilja protekli utorak oko 13 sati. Napad je zaustavljen reakcijama građana koji su iz ureda čuli da se nešto zbiva i rastjerali napadače, a policija provodi očevid.

dječje ruke koje se drže za metalnu ogradu, nasilje

foto: Canva

Naime, šesnaestogodišnjaka su na Korzu napali, izuli i odvukli na Trg Riječke rezulucije, gdje su ga oborili i udarali nogama. Četiri vjerojatno također malodobna dječaka bila su uključena u napad. Napad je zaustavljen reakcijama građana koji su iz ureda čuli da se nešto zbiva i rastjerali napadače, javlja Radio HRT.hr.

Izdvojeni članak
rešetke zatvroske ćelije koje gledaju na hodnik zatvora

Smijenjena ravnateljica koja nije na vrijeme prijavila vršnjačko nasilje u školi: Mogla bi u zatvor

– Dobio sam na službeni telefon poziv da je dječak pretučen, da je tu iz zgrade. Izašao sam van, zatekao sam dvojicu neznanaca koji su mu priskočili u pomoć. Dječak je ležao na podu, imao je vine ozljede. Jedna tenisica bila mu je izuvena, što je on poslije i rekao na policiji da su ga izuli i doveli skroz do ovdje. Ljudi iz zgrade su vidjeli kako su ga udarali četvorica, ispričao je očevidac za Radio HRT.hr.

Također, na mjesto događaja izašli su hitna pomoć i policija, a očevid je u tijeku. Poslali smo upit Policijskoj upravi Primorsko-goranske županije mogu li nam potvrditi događaj, ali do objave ovog teksta nismo dobili odgovor. Isti ćemo objaviti kada ga dobijemo.