Pretraga

Obavijest za sve koji upisuju srednju: Do ponoći imate rok za obaviti važnu radnju

A- A+

Krajem lipnja krenule su prijave srednjoškolskih obrazovnih programa za sve osmaše koji planiraju nastaviti svoje obrazovanje. Prijave programa u NISpuSŠ sustavu traju sve do 10. srpnja, a danas u 23:59 istuče rok za prigovore na nedostatak ili netočnost podataka u sustavu.

Ukoliko ste primijetili da vam je u sustava upisa u srednje škole netočno unesen neki podatak, od jučer pa sve do danas, 7. srpnja u 23:59 u kartici ‘Moji prigovori’, moguće je podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka, kao što su rezultati natjecanja, rezultati dodatnih provjera i slično.

Podatke na kartici ‘Moji podaci’ (ocjene iz osnovne škole, osobni podaci, adresa, ime/prezime roditelja) možete ispraviti sa svojim razrednicima.
Svi prigovori pristigli do danas u 23:59 bit će riješeni, a prigovori pristigli nakon toga roka neće biti razmatrani. Na stranici Upisi.hr na kartici ‘Moji prigovori’ moći ćete vidjeti prigovore koje ste uputili i odgovore na iste. 

– Molimo kandidate da u rubriku Moji prigovori postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka. Ostali prigovori neće se razmatrati. Ako imate pitanja, uputite ih na adresu [email protected], ne u prigovore. Napominjemo da uz svaki prigovor dobivamo i osobne podatke kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke te poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima, poručuju administratori sustava.