Pretraga

Objavljen detaljan raspored cijepljenja studenata u Zagrebu, jednu stvar morate obavezno ponijeti

A- A+

Nakon najave kampanje cijepljenja studenata, koja počinje 4. listopada, SC je izdao detaljne upute za lokacije punktova, ali i što studenti moraju ponijeti sa sobom ako se odluče cijepiti.

cijepljenje

Foto: Unsplash

Na stranicama Studentskog centra objavljeni su detalji vezani za kampanju cijepljenja studenata koja počinje 4. listopada. Kako je već najavljeno, punktovi će biti na dvije lokacije. Studenti svoju prvu dozu mogu primiti u SD Stjepan Radić od 10 do 15 sati.

Kampanja cijepljenja trajat će dva dana

Idući dan, 5. listopada, bit će postavljen punkt u SD Cvjetno naselje te je vremenski period za cijepljenje od 12 do 15 sati. Iz SC-a napominju kako nije nužno da student bude korisnik doma, već se mogu doći cijepiti svi koji studiraju u Zagrebu.

Studenti sa sobom moraju ponijeti zdravstvenu iskaznicu ili neki drugi dokument na kojemu je vidljiv matični broj osiguranika. Ako nisu osigurani, studenti mogu ponijeti i dokument sa OIB-om koji se nalazi na osobnoj iskaznici ili putovnici.

Izdvojeni članak

U Zagrebu kreće kampanja za studente: Tko se cijepi, dobije besplatan obrok u menzi

Nakon cijepljenja, besplatan obrok u menzi

Cijepiti se mogu i strani studenti uz prilaganje isto tako dokumenta koji ima matični broj osobe. Nakon što studenti prime cjepivo, čeka ih besplatan obrok tog dana u menzi.

Također, oni koji u ta dva dana ne uspiju doći na cijepljenje, mogu se cijepiti u Školi narodnog zdravlja Andrija Štampar, na adresi Rockefellerova 4 svake srijede od 16 do 20 sati i to bez prethodne najave.

Objavljen detaljan raspored cijepljenja studenata u Zagrebu, jednu stvar morate obavezno ponijeti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap