Pretraga

Odlične ideje za sljedeći binge: Top 10 trenutno najgledanijih stvari na Netflixu

A- A+

Došla je napokon i jesen. Puna kišnih dana kada nemamo volje ni želje za napustiti krevet, a kamoli nešto više. Još kad se sjetite da je vani praktički smak svijeta zbog pandemije koja hara i vremena koje je nepredvidljivo zbog globalnog zatopljenja, pa volja je jednaka nuli. Na svu sreću, ostati doma nije najgora opcija na svijetu.

Foto: Unsplash

Gledanje filmova i serija, bilo pomalo ili tako da u jednom danu pogledate cijelu sezonu, je dio današnjeg normalnog života. U ovo čudno vrijeme je sasvim normalno bingewatchati omiljene serije, pa čak i one stare, koje ste već nekada gledali.

Izdvojeni članak
netflix

Odlična vijest za ljubitelje ‘bingewatchanja’: Netflix omogućio besplatno gledanje filmova i serija

Zahvaljujući Internetu, nema potrebe za praćenjem TV rasporeda ni odlaska do videoteke, već je dovoljno ukucati u tražilicu što želite gledati i sve je tu, čeka na vas. Postoji nekolicina streaming opcija, no daleko najpopularniji odabir je upravo Netflix.

Netflix, koji ima impresivnu vlastitu produkciju, ali i kvalitetan izbor starijih filmova i serija, je tako postao i veliki hit u Hrvatskoj. Svi gledaju nove stvari i samo čekaju kad će doći ono što priželjkujete već mjesecima. I vrlo često, čim nešto novo izađe, odmah završi na listi najgledanijih sadržaja.

Lista Top 10 najgledanijih stvari na Netflixu je individualna za svaku državu u kojoj je Netflix dostupan, pa tako postoji i hrvatska verzija. Koliko ste u toku s trendovima možete provjeriti čitajući sam popis. Usput možete naići i na neke zaista dobre prijedloge za sljedeći binge…

  1. Emily in Paris
  2. Ratched
  3. David Attenborough: A Life on Our Planet
  4. Enola Holmes
  5. American Murder: The Family Next Door
  6. The Social Dilemma
  7. Family Guy
  8. Friends
  9. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  10. Modern Family