Pretraga

Odlična vijest za ljubitelje ‘bingewatchanja’: Netflix omogućio besplatno gledanje filmova i serija

A- A+

Netflix, najveća i najpopularnija streaming platforma, je ovih dana omogućila gledanje svojih sadržaja čak i ljudima koji nisu njihovi korisnici. Radi se o nekolicini filmova i serija koji su dobro poznati svima, koristili i inače Netflix ili ne.

Foto: Unsplash; freestocks

Otkako se pojavio Netflix, promijenio se način gledanja televizije, ali i način snimanja serija. Dok su prije serije imale po dvadesetak epizoda koje su se onda mjesecima prikazivale na tjednoj bazi, dolaskom Netflixa dolazi do populariziranja bingewatchanja.

Izdvojeni članak

Mislite da ste pogledali sve što se pogledati da: 20 noviteta u svijetu serija i filmova

Ako niste upoznati s terminom (a sasvim sigurno jeste), radi se o gledanju velikog broja epizoda, jedne za drugom. I dok je pogledati dvadesetak epizoda nemoguće pogledati u jednom danu, desetak je već izvedivo. Upravo zato se nove serije snimaju u tim kraćim verzijama, kako bi bile prilagođene novoj platformi.

Postoji mali milijun streaming servisa i svaki nudi neku vrstu besplatnog početka, no nakon iskorištenih mjesec dana – potrebno je plaćati ili jednostavno odustati od bezbolnog gledanja serija. Netflix je zato uveo veliku novost i odlučio omogućiti gledanje deset filmova i serija, bez obzira na to imali inače pretplatu ili ne.

Ako ste zainteresirani, sve što morate napraviti jest kliknuti ovdje, a mi u nastavku donosimo popis na kojem se nalazi sav izbor!

  1. Grace and Frankie
  2. Stranger Things
  3. Elite
  4. Murder Mystery
  5. Love Is Blind
  6. The Two Popes
  7. Our Planet
  8. When They See Us
  9. Bird Box
  10. The Boss Baby: Back in Business