Pretraga

Oglas za posao fotokopirača koji je postao atrakcija na društvenim mrežama

A- A+

Zagrebački Ured za opću upravu raspisao je natječaj za posao fotokopirača ili fotokopiračice koji je postao hit na društvenim mrežama. Ono što je zaslužno tolikoj popularnosti i interesu korisnika Facebooka je opis radnog mjesta naveden na oglasu.

Foto: Screenshot zagreb.hr

Javni natječaj za prijam na rad koji je objavio Gradski ured za opću upravu zahvaljujući opisu radnog mjesta postao je prava internetska senzacija. Naime, brojni korisnici Facebooka podijelili su spomenuti oglas u kojemu se traži fotokopirač ili fotokopiračica, iako je rok za prijavu istekao prije nekoliko dana.

Izdvojeni članak

Oglas za posao voditelja marketinga i promocije

Opis radnog mjesta postao atrakcija

Oglas je bio objavljen 13. studenoga, a sadržavao je sljedeće:

Traži se fotokopirač/fotokopiračica u Pododsjeku za poslove fotokopiranja Odsjeka za tiskarske poslove u Službi za poslove pružanja usluga Sektora za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga.

Upravo taj ustroj je ono što je privuklo brojne korisnike. Fascinantno je to što Sektor za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga, naime, ima Službu za poslove pružanja usluga, na kojoj postoji podrazina Odsjeka za tiskarske poslove. Tek kad sve to prođete, na red dođe Pododsjek za poslove fotokopiranja u kojem je radno mjesto bilo otvoreno.

Izdvojeni članak

Svako peto slobodno radno mjesto nudi se u obrazovnom sektoru

Provjera prije zaposlenja

Natječaj je trajao do 21. studenog, a osnovna plaća je umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,15 i osnovice za izračun plaće u visini od oko 4 600 kuna bruto. Isti taj iznos biti će uvećan za 0,5 posto za svaku navršenu godinu radnog staža. Nakon tri mjeseca probnog roka, kandidat će biti primljen na neodređeno.

Za posao su se mogle javiti samo osobe sa srednjom stručnom spremom grafičke ili tehničke struke, koje poznaju rad na računalu. Prije dobivanja radnog mjesta, svi kandidati su morali pristupiti testiranju i intervjuu radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju.