Pretraga

Opasan mladenački trend: Usred noći leže po cesti i prkose jurećim automobilima

A- A+

Pred nekoliko dana MUP je izdao priopćenje o pošasti klaunova koji izlaze na ulice, uglavnom noću i plaše ljude. Novi i jednako strašan i opasan trend pojavio se među mladeži u Slavoniji – noću sjedaju i liježu nasred kolnika i prkose tako vozačima.

Izvor: Theaccidentalwriterblog.com

Izdvojeni članak

Klaunofobija došla i do Hrvatske: MUP izvjestio o dvjema prijavama na području Slavonije

Kako piše Glas Slavonije, u općini Drenovci među mladima, uglavnom srednjoškolcima pojavio se novi trend. U večernjim satima sjede na pola ceste i ‘odmaraju se’ na kolniku prkoseći vozačima.

– Ugledao sam mladića kako leži na cesti, a kraj njega su još dvojica čučala. Pomislio sam da se nešto loše dogodilo, da je netko stradao i da dečkima treba pomoć. Automatski sam stisnuo kočnicu, automobil se baš zaustavljao kad oni naglo skočiše i razbježaše se glasno se cereći, kazao je šokorani mještanin Đurića za Glas Slavonije.

Upitavši mladiće zašto to rade, oni su m odgovorili kako se ‘samo malo zezaju i da ne vide što je u tome loše’.

Slična situacija dogodila se i u obližnjem mjestu Drenovci gdje je mještanin zatekao četiri mladića kako bezbrižno sjede na cesti u mraku. Nisu reagirali na zvuk nadolazećeg vozila ni sirenu, tek kada im se automobil potpuno približio počeli su bježati uz povike oduševljenja.