Pretraga

Ovo muškarci nikad neće priznati ženama

A- A+

Koliko god muškarci imali otvoren odnos sa svojim djevojkama ili prijateljicama, postoji nekoliko stvari koje zadržavaju samo za sebe. Svaki odnos je najbolje temeljiti na povjerenju i komunkaciji. Ipak, po pitanju povjerljivosti muškarci su više oprezni od žena. Provjerite kojih to pet stvari nijedan muškarac neće odati.

Snažniji spol u mnogim situacijama je jako osjetljiviji od žena, no to najčešće ne žele priznati. Ma koliko god bili povezani s djevojkama ili prijateljicama, pa čak i prijateljima, neke stvari ipak zadržavaju samo za sebe. Evo što većina misli, ali ne želi nikome otkriti, piše Klix.ba.

Izdvojeni članak

Ovo su stvari koje žene trebaju kriti od muškaraca

Muškarci vole biti zaljubljeni

Iako većina to ne želi priznati, muškarci ipak vole biti zaljubljeni. Nisu svi nezreli dječaci koji strahuju od vezivanja i obaveza pa tako ima onih kojima je najveća želja pronaći djevojku koja ih ispunjava. Najsretniji su kad imaju oslonac i nekoga pored sebe u svakom trenutku.

Ne vole igrice u ozbiljnim vezama

Jednom kada muškarci otvore svoja srce, postaju netolerantni na ženske igrice. Stoga žene trebaju izbjegavati bilo kakve spletke i ne izigravati nedostižne djevojke. Budete li igrali na kartu nepopuštanja vrlo je vjerojatno da ćete tako uništiti vezu.

Žele da se svidite njihovom društvu

Želja svakog muškarac je da se njegovim prijateljima i cijelom društvu svidi njegova partnerica te da podržavaju vašu vezu. Uplašeni su da bi se moglo dogoditi suprotno i da bi se mogli naći između dvije vatre.

Izdvojeni članak

Odgovor iz muškog kuta: Što im ne biste trebali govoriti

Nemojte voljeti njegove prijatelje, volite njega

Muškarcima je poželjno da ste u dobrim odnosima s njihovim prijateljima, ali ne i da ih krenete zbog istih zapostavljati. Oni žele vašu ljubav i pažnju koju nemaju namjeru dijeliti s drugima.

Muškarci brinu da će izgubiti svoje partnerice 

U većini časopisa pronaći ćete razne savjete kako da žene zadrže svoje muškarce, međutim muškarci su ti koji su više zabrinuti oko potencijalnog gubitka partnerice. Strah od toga da budu ostavljeni najbolje ćete suzbiti ako budete sretni i zadovoljni zajedno.