Pretraga

Ovo su učenici koji će dobiti Oskara znanja za školsku godinu 2013./2014.

A- A+

Učenici osnovnih i srednjih škola koji su tijekom 2013./2014. školske godine osvojili državni naslov ili jedno od prva tri mjesta međunarodnih natjecanja dobit će Oskara znanja. Navedenim učenicima, kao i njihovim mentorima, Oskare će dodijeliti ministar Željko Jovanović i ravnatelj AZOO-a Vinko Filipović 14. lipnja u 11 sati u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. U nastavku pogledajte tko su nagađivani učenici u ovoj školskoj godini na državnoj, ali i međunarodnoj razini.

Google Street View

Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s MZOS-om, ali i brojnim udrugama organizira natjecanja i smotre učenika osnovnih i srednjih škola u čak 31 kategoriji. Budući da su odlučili dodatno nagraditi najbolje, učenici koji su u školskoj godini 2013./2014. osvojili naslov državnog prvaka ili zauzeli neko od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima dobit će Oskara znanja, objavili su na web stranici AZOO-a.

Izdvojeni članak

Natjecanja za pametne: Pripremite se za Olimpijske mentalne igre

Svečana dodjela Oskara kao i priznanja mentorima najgrađivanih osnovnoškolaca i srednjoškolaca, održat će se u zagrebačkoj Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici 14. lipnja s početkom u 11 sati.

Oskare znanja i priznanja učenicima i njihovim mentorima uručit će ministar obrazovanja Željko Jovanović i ravnatelj AZOO-a Vinko Filipović.

U dokumentima ispod pogledajte popis učenika osnovnih i srednjih škola te njihovih mentora koji su osvojili prva mjesta na državnim natjecanjima
te popis učenika i njihovih mentora koji su osvojili jedno od prva tri
mjesta na međunarodnim natjecanjima tijekom 2013./2014. školske godine.