Pretraga

Policija uhitila mladića zbog ‘trave’: Uzgojio je, doslovno, cijelo grmlje

A- A+

PU Dubrovačko-neretvanska priopćila je kako je uhitila 22-godišnjeg mladića koji je u svom vrtu posadio 16 stabljika indijske konoplje, od kojih su neke bile visoke i preko dva metra. Mladić je otprije poznat policiji.

Foto: PU Dubrovačko-neretvanska

– Postupajući po prethodno prikupljenim operativnim informacija, policijski službenici Postaje granične policije Gruda jučer, 21. rujna, temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku pretražili su obiteljsku kuću i okolne prostore koje koristi 22-godišnjak kada je pronađen nasad s indijskom konopljom. Očevidom je utvrđeno da je posađeno ukupno 16 stabljika visine 102 do 223 cm, priopćeno je iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Dodaju kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je pronađena marihuana bila namijenjena daljoj preprodaji krajnjim korisnicima s područja Konavala i šireg dubrovačkog područja.

– Osumnjičeni 22-godišnjak je uhićen i, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, kasno sinoć doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, priopćili su iz policije.

Inače, mladi ‘vrtlar’ otprije je poznat policiji.

– Osumnjičeni 22-godišnjak je višestruki počinitelj kaznenih djela i prekršaja koji je u isto ovo vrijeme prošle godine kazneno prijavljen zbog pronalaska preko 800 g marihuane koja je bila pakirana u desetak manjih vrećica spremnih za dalju prodaju, a pronađena je tijekom pretrage njegove obiteljske kuće, kažu iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap